کد خبر: ۲۴۸۱۱
زمان انتشار: ۲۳:۲۰     ۰۷ آبان ۱۳۹۰
حتی افرادی که در آمریکاو کانادا و انگلیس واروپا زندگی می کنند، در تماس خود با این شبکه ها، سخنان کلینتون را غیر واقعی، گریم شده و خلاف منافع و اراده ملت ایران ارزیابی می کنند و معتقدند که کلینتون در هر سخن و پاسخی تلاش کرده که منافع دولت آمریکا را با زبان ملایم و تهدید، برنامه دولت آمریکا و منافع این کشور را دنبال کند...
بولتن نیوز: شبکه های فارسی بی بی سی و تلویزیون صدای آمریکا، به دنبال جنجال سازی ها و فشار خود علیه نظام جمهوری اسلامی، در روزهای اخیر مصاحبه ای را با هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا انجام دادند که شامل تکرار دروغ پراکنی های قبلی، اتهام زنی، تهدید علیه نظام، تحقیر ملت ایران و نکاتی است که هر بیننده ای را به پاسخ گویی در مقابل دولت آمریکا ترغیب می کند.

 حتی افرادی که در آمریکاو کانادا و انگلیس واروپا زندگی می کنند، در تماس خود با این شبکه ها، سخنان کلینتون را غیر واقعی، گریم شده و خلاف منافع و اراده ملت ایران ارزیابی می کنند و معتقدند که کلینتون در هر سخن و پاسخی تلاش کرده که منافع دولت آمریکا را دنبال کند و با زبان ملایم و تهدید، برنامه دولت آمریکا و منافع این کشور را دنبال کند و سخن از دوستی با ملت ایران تنها بهانه  و ویترینی است برای پیگیری منافع دولت آمریکا.

مردم ایران از نقاط مختلف جهان، پاسخ منفعت طلبی و افکار شیطانی را به رسانه های غرب  و مدعیان ارتباط با ملت ایران یعنی بی بی سی فارسی وصدای آمریکا دادند و با طرح سوالات و نظرات خود، مجریان این شبکه ها را با چالش مواجه کردند. به گونه ای که مجریان برای فرار از طرح این نکته سنجی ها، موضوع سفارت خانه مجازی را مطرح می کردند که نظر شما مخاطبان در مورد سفارت خانه مجازی چیست؟ اما مردم به موارد نقض حقوق ملت ایران توسط دولت آمریکا اشاره داشتند و کلینتون و دروغ گویی او را رسوا کردند.

این شبکه ها در عین حال که به گسترش ابتذال فرهنگی مشغولند و برخی مجریان معلوم الحال آنها به فساد اخلاق و ارتباط غیر اخلاقی با همکاران خود درمحیط بی بی سی و صدای آمریکا شهرت دارند، تلاش می کنند که  فشار بر ملت ایران را به شکل های مختلف افزایش دهند و با روش های مختلف، به دنبال منفعت طلبی آمریکا وانگلیس در ارتباط با ایران هستند و سرتاسر این مصاحبه پر از تناقض هایی است که نشان می دهد که آمریکا چه در اجرای بخش هویج سیاست خود و ادعای ارتباط با ملت های منطقه و چه در بخش چماق سیاست خود که تهدید کشورهاست همواره از منافع خود دفاع می کند و دائم با تناقض گویی مواجه است . ابتدا سعی می کند که با ایجاد ارتباط به منافع خویش دست یابد و اگر دولت ها و ملت ها بر مواضع استقلال طلبانه خود تاکید کنند با کودتای 28 مرداد، کمک به طرف درگیر در جنگ یعنی عراق، تحریم اقتصادی، تهدید مانند پرونده اقتصادی و.... به دنبال مقابله است.

با این تفاسیر تکلیف شبکه های بی بی سی فارسی و صدای آمریکا روشن است که باید توجیه کننده سیاست آمریکا باشند و از سوی دیگر به ترویج فرهنگ غرب و ابتذال و....  بپردازند

در نتیجه از مصاحبه با وزیر خارجه آمریکا، به عنوان خوراک جدیدی برای تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران  استفاده کردند اما در بیشتر تماس هایی که مخاطبان این شبکه ها داشتند ، بر خلاف آن چه تصور می شد، از سخنان هیلاری کلینتون ناراضی بودند و معتقدبودند که وزارت خارجه آمریکا بابت دخالت ها، تهدیدها و کارشکنی های تاریخی آمریکا علیه ایران و تداوم تحریم ها علیه ملت ایران در سال های گذشته، هیچ پاسخ قانع کننده ای نداشته است.

اگر چه گفت‌وگوي اخير وزير امور خارجه امريكا با رسانه‌هاي فارسي زبان نوعی دیپلماسی تلقی می شود اما واقعیت این است که انتخاب دو رسانه فتنه جوی بی بی سی فارسی و صدای آمریکا که در رابطه با ملت و دولت ایران بی طرف نیستند نمی تواند به ایجاد اعتماد دو طرف کمک کند.

این رسانه ها که دائم به تبلیغ علیه ایران و ابتذال فرهنگی و اخلاقی مشغولند نمی توانند نظر ملت ایران را جلب کنند و مورد اطمینان ملت ایران برای ایجاد رابطه ایران و آمریکا باشند. در نتیجه از ابتدا مشخص است که آمریکا به دنبال ایجاد فضایی برای منافع خود است

عده ای از مخاطبان معتقدند که دو نکته مهم مطرح شده در سخنان کلینتون، یعنی ایجاد سفارت خانه مجازی، و از بین بردن دیوار آهنین، مصداق بارز نقض حاکمیت دولت و ملت ایران است. زیرا اولا دولت یک کشور باید اجازه فعالیت در جهت ایجاد روابط خارجی در قالب سفارت خانه را بدهد و ایجاد سفارت خانه مجازی نیز به معنای دخالت در امور داخلی کشورهاست زیرا بدون اجازه صورت گرفته است.

نکته دیگر یعنی برداشتن دیوار آهنی، به این معنی است که آمریکا هنوز یه اصطلاحات دوره جنگ سرد با شوروی توجه دارد و خود را در جنگ سرد با جمهوری اسلامی احساس می کند و براین اساس، برای آن که به قول خودش باملت ایران ارتباط برقرار کند به دنبال  برقراری اینترنت ماهواره ای و ارسال تجهیزات و امکاناتی است که بتواند با عوامل ومخاطبان خود ارتباط داشته باشد.

این موضوع نیز مصداق کامل نقض حق حاکمیت دولت وملت ایران است زیرا آمریکا به دنبال است که یک جنگ سردو اطلاعاتی وتبلیغاتی را علیه ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران راه اندازد و از این طریق به برخی اهداف خود برسد.

موضوع دیگری که در قالب سوال های این دو شبکه فتنه انگیز مطرح شده،  موضوع انتظار جریان فتنه برای حمایت دولت آمریکا است که کلینتون پاسخ داده از آن جا که برخی سران جنبش سبز از آمریکا خواسته اند که دولت این کشور کاری انجام ندهد در نتیجه دولت آمریکا اقدامی انجام نداده است. اما همواره خود را حامی جنبش سبز می داند و اگر ملت ایران خواهان تغییر روابط با آمریکا باشند خواستار برقراری روابط با ایران است.

خانم كلينتون گفته است امريكا آماده مذاكره مستقيم با ايران است، اما نمي‌‌داند در ايران با چه كسي مذاكره كند. در عین حال بسیاری از مخاطبان شبکه بی بی سی و صدای آمریکا گفته اند  که حرف های خانم كلينتون و حرف‌هاي ديگر او درباره مسائل سياسي داخل ايران و اشاره به كودتاي 28 مرداد و انفجار هواپيماي مسافربري ايران روي آسمان خليج‌فارس نشان می دهد که آمریکا سیاست دوگانه ای در برابر ملت ایران دارد و هر جا که منافعش ایجاب کند همان جا فعالیت خواهد کرد و هر جا منفعتی نصیبش نشود دخالتی نخواهد کرد.

به عنوان مثال، اقدام آمریکاو ناتو در حمله به لیبی، تناقض در رفتار آمریکا در رابطه با عربستان، ایران،تونس، عراق و.... نشان می دهد که درهمه موارد، آمریکا تنها به منافع خود فکر می کند و بر همین اساس، برخی کشورها را رها کرده و در امور برخی دیگر دائما در حال دخالت است و در برخی موارد نیز با دخالت نظامی به دنبال منافع خود  است.

دولت آمریکا که اکنون با بحران مالی اقتصادی و رکود کم سابقه و اعتراض مردم به سیاست های اقتصادی  مواجه است، به جای این که به فکر حل مشکل خود باشد دائما در مورد شرایط کشورهای اسلامی وایران نظر می دهد و با سیاست دوگانه خود در برابر اسرائیل، ایران، پاکستان، بارها ثابت کرده که به حرف های شعارگونه خود پای بند نیست وتنها منافع خود را دنبال می کند.

خانم كلينتون به صراحت اقرار مي‌كند كشورش استانداردهاي دوگانه دارد، ولي نمي‌تواند مشكلاتي كه اين سياست براي ايران آفريده است را لاپوشاني ‌كند. پذيرش دخالت امريكا در كودتاي 28 مرداد و حتي انفجار هواپيماي ايرباس ايراني گرچه در عالي‌‌ترين سطوح امريكا با تاسف اعلام مي‌شود ولي هيچگاه از زيان‌هايي كه اين سياست‌ها بر بدنه اقتصاد و سياست ايران وارد آورده‌اند سخن گفته نمي‌شود.

کلینتون در مقابل سوال یک ایرانی که پرسیده چرا هواپیماها را تحریم می کنید گفته است ما سعی می کنیم که از طریق تحریم ها فشار بر نظام جمهوری اسلامی را افزایش دهیم اما مخاطبان این سخنان به هیچ وجه قانع نشده اند زیرا اصل فشار تحریم هواپیمایی بر همه ملت ایران و طبقات مختلف وارد می شود و این موضوع نشان می دهد که نه تنها دولت آمریکا دچار دروغ گویی و تناقض در گفتار وعمل است بلکه در تحریم ها نیز به هیچ وجه موفق نبوده و نظام جمهوری اسلامی ذره ای عقب نشینی نکرده است.

کلینتون در مقابل سیاست متناقض آمریکا در مصر، تونس، عراق،  لیبی و ایران و.... هیچ جواب قانع کننده ای به مخاطبان خود ارائه نکرده است.

حضور امريکا در عراق و افغانستان اينک با مقاومت مردم روبه‌رو شده است. در پاکستان نيز مردم نظر خود را درباره امريکا با قاطعيت بيان مي‌کنند. اينها همه دست رد بر سينه امريکا است. ايران نيز در اين ميان مي‌تواند بگويد لااقل امريکاييان بايد بدانند که طي سه دهه بعد از انقلاب سياست ايران در برابر امريکا بسيار مستقل و شفاف بوده است. جناح‌ها، احزاب و گروه‌هاي سياسي با اين سياست موافق بوده‌اند و امروز نيز همه با ايستادن در برابر سياست امريکا درباره ايران موافقند، مگر اينکه امريکا آنچه را ايران مي‌خواهد و بسيار روشن است بپذيرد و دست از سياست دوگانه، تحريم و شيطنت در منطقه بردارد

کلینتون مردم ایران را به تغییر، نافرمانی واعتراضات دعوت می کند اما فراموش کرده که مردم ایران برعکس انتظار او، توجهی به این مسائل  و درخواست آمریکا نمی کنند  و مسیر سرنوشت خود را خودشان تعیین می کنند و توجهی به نظر آمریکا ندارند.

وزير خارجه امريكا با طرح اين موضوع كه ما خواهان بهبود روابط با ايران هستيم و مي‌خواهيم از گذشته دور شويم، تاكيد مي‌كند: «من عقيده دارم كه دو طرف از آنچه در سال های گذشته رخ داده متاسف هستند؛ اما ما مايليم بناي يك رابطه خوب را پي‌ريزي كنيم. باراك اوباما رييس‌جمهور امريكا خود را به برقراري ارتباط با مردم ايران متعهد كرده بود اما تاكنون پاسخ مثبتي در اين زمينه دريافت نكرده است. بنا براين آنچه ما در نظر داريم اين است كه با وجود اين واقعيت كه ما رابطه سياسي نداريم، ولي اعلام مي‌كنم كه يك سفارت مجازي در تهران باز مي‌كنيم. اين وب سايت تا پايان سال راه‌اندازي خواهد شد.»

 به نظر مي‌رسد كه آمریکا به دنبال طرح راه‌اندازي سفارت مجازي ايالات متحده در تهران به عنوان نخستين گام  در فروريختن ديوار بي‌اعتمادي ايران - امريكا باشد. اما واقعیت این است که این گونه حرف ها، وحدت ملت ایران را بیشتر می کند و بی توجهی آنها را افزایش می دهد

در شرايط فعلي دموكرات‌ها دچار مشكلات داخلي مانند مسائل اقتصادي و انتخابات هستند و اسراييل هم به علت بروز انقلاب‌هاي منطقه‌يي دچار انزوا شده است، از اين رو لابي صهيونيست‌ها تحركاتي را براي خروج از اين انزوا آغاز كرده‌اند.

 كلينتون در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود با بي‌بي‌سي فارسي و صداي امريكا به حمايت ايالات متحده از تجمعات سياسي داخلي ايران نيز مي‌پردازد و يادآور مي‌شود: «البته از درون جنبش اعتراضي اين صدا شنيده مي‌شد كه امريكا بايد مواظب باشد كه طوري عمل نكند كه عامل و حامي اصلي اين جنبش جلوه كند چون اعتبار جنبش و امنيت هواداران آن به خطر مي‌افتد. مثلا در ليبي، مخالفان قذافي اعلام كردند كه از هرگونه حمايت خارجي استقبال مي‌كنند و ما هم حمايت كرديم، اما رهبران اعتراضات ايران چنين استقبالي نمي‌كردند."

همین یک نکته نشان می دهد که آمریکا دنبال ارتباط و دوستی با ایران نیست و اگر بخشی از معترضان با آمریکا هم صدا شوند، دخالت نظامی را شاهد خواهند بود. بر این اساس، چگونه ادعا می کنند که دنبال سفارت و رابطه و دوستی با ایران هستند. دولتی که منتظر دعوت و چراغ سبز است تا به کشوری مانند لیبی حمله کندومنافع خود را افزایش دهد چگونه ادعا می کند که به دنبال دوستی و رابطه است. مگر می شود که دوست یک ملت بود اما به کشور آنها حمله کرد؟

وزيرامور خارجه امريكا تاكيد مي‌كند: «تلاش خواهيم كرد كه با مردم ايران بويژه با دانشجويان ايران تماس بگيريم و من آنها را تشويق مي‌كنم كه بيايند در ايالات متحده به تحصيلات خود ادامه دهند. ما همچنين درصدديم ارتباط ملت با ملت را برقرار كنيم، تا روابط دو كشور بهبود يابد. من فكر مي‌كنم اين روابط ميان ملت‌هاي امريكا و ايران براي قرن بيست ويكم از اهميت زيادي برخوردار است." اما این حرف ها تناقض زیادی با مداخلات، جنگ طلبی ها، کمک به صدام حسین و جریانات دیگر علیه جمهوری اسلامی دارد و در حالی که آمریکاچنددهه علیه ایران عمل کرده است حالا ادعا می کند که به دنبال ارتباط دوستانه با ایران است و این موضوع کاملا خلاف آن چیزی است که تاکنون عمل کرده اند.

کلینتون تصور می کند که جنبش سبز و جریان فتنه در ایران، به اندازه جریانات بهار عربی قوی است اما باید بداند برعکس آن چه آمریکا تصور می کند بهار عربی و تحولات منطقه نتیجه انقلاب اسلامی در ایران است.

اگر او منتظر جنبش داخل ايران است بايد بداند كه همين جنبش‌هاي منطقه نتيجه انقلاب اسلامي ايران است، آنها تصور مي‌كنند با مشابه‌سازي مي‌توانند در ايران كاري صورت دهند، بايد بدانند كه دچار سوءتفاهم هستند. بهتر است مقامات ايالات متحده امريكا ضمن تامين خواسته‌ها و مطالبات مردم بويژه جوانان كه در جنبش اعتراضي وال استريت تبلور يافته، در برابرخواست و مطالبات مردم در خيزش‌هاي مردمي و بيداري اسلامي در كشورهاي منطقه مبني بر عدم حمايت از حاكمان وابسته و حضور نظامي و امنيتي و دخالت در امور كشورها تمكين كنند. نه این که به دنبال تغییر در ایران باشند

وزير خارجه امريكا اعلام کرده که امريكا از نقشي كه در كودتا عليه دولت محمد مصدق داشته و همچنين از ساقط كردن اشتباهي هواپيماي مسافربري ايران اظهار تاسف مي‌كند. دولت امريكا عملكردي شفاف دارد و اشتباهات خود را مي‌پذيرد و آماده گفت‌وگو درباره انتقاداتي است كه به عملكردش مي‌شود.

اما در عین حال به پرونده سازی علیه ایران در قضیه سفیر عربستان در آمریکا مشغول هستند و ادعا می کنند که ايران قوانين بين‌المللي را زير پا گذاشته است و بايد با سازمان ملل درباره حادثه تروريستي اخير همكاري كند.

حال به شهادت تاریخ قضاوت کنیم که آمریکا بیشتر علیه ایران خسارت ایجاد کرده و دخالت در سرنوشت ملت ایران داشته  که خود آمریکا به آن اعتراف دارد یا ایران در شرایط عدم رابطه مقصر بوده است. ادعاها و تناقض های آشکار کلینتون و دولت آمریکا ثابت می کند که آنها تنها به دنبال منافع خود هستند و دائم سیاست چماق وهویج را به کار می گیرند و معلوم نیست که به چه اصولی پایبند هستند جز منفعت طلبی و خوی استعمارگری؟


وزیر خارجه آمریکا در عین حال اعتراف کرده که دولت امريكا دقيقا نمي‌داند كه اين طرح سفیر عربستان در چه سطحي در ايران تصميم‌گيري شده و اين احتمال وجود دارد كه رهبران ايران از آن مطلع نبوده‌اند، اما در اين صورت انتظار اين است كه حكومت ايران در روشن شدن ماجرا همكاري كند.

كلينتون در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه آيا اين ماجرا مثل اتهاماتي نخواهد بود كه قبل از جنگ عراق درباره در اختيار داشتن سلاح كشتار جمعي به دولت صدام وارد شد و بعد معلوم شد كه حقيقت نداشته است؟ آيا اين اتهامات زمينه چيني براي ضربه زدن بيشتر به ايران نيست، اظهار مي‌دارد: «دولت امريكا مي‌خواهد كه روابط خوبي با ايران داشته باشد و حتي مي‌خواهد كه تا پايان امسال يك سفارتخانه مجازي اينترنتي در تهران داشته باشد كه بتواند به پرسش‌هاي مردم ايران پاسخ دهد.»

کلینتون ادعا کرده که كوشش ما آن است كه تحريم‌ها به نحوي اعمال شوند كه براي مردم زجرآور نباشند. همانطور كه پرزيدنت اوباما گفته است ما دو سياست موازي را اعمال مي‌كنيم كه يك سوي آن ديپلماسي است. ما براي گفت‌وگو تلاش كرده‌ايم. به وضوح بسيار گفته‌ايم كه براي ايران حق دستيابي به نيروي صلح‌آميز هسته‌يي قايليم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها