در این نشست وی با اشاره به جایگاه این بانک در جذب منابع قرضالحسنه اظهار داشت: در حال حاضر در رتبه 4 میان بانکها قرار داریم و هدفگذاری شده تا در این زمینه جزء دو بانک اول باشیم.
وی با اشاره به اینکه در زمینه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه تخصصی عمل میکنیم، گفت: در پرداخت تسهیلات ازدواج با پرداخت 150 هزار فقره وام ازدواج و 4 هزار و 500 میلیارد ریال منابع رتبه دوم را در این زمینه داریم.
به گفته مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران حدود 28 هزار میلیارد ریال منابع قرضالحسنه بانک بوده و 24 هزار میلیارد ریال مانده تسهیلات وجود دارد که متوسط تسهیلات از 5 میلیون تومان تجاوز نمیکند.
مصطفیپور حسابرس قانونی رشد منابع این بانک را 51 درصد تائید کرد که 60 درصد رشد تسهیلات بانک وجود داشته و مربوط به سال 92 است.
وی با بیان اینکه ساماندهی منابع و مصارف بانک را در دستور کار داریم، تصریح کرد: منابع بانک مرکزی را تاکنون برداشت نکرده و در بحث مطالبات معوق و سررسید گذشته و مشکوک الوصول که مجموع آنها کمتر از 0.9 درصد نسبت به کل تسهیلات بانکها است و در کل تسهیلات قرضالحسنه ازدواج، مطالبات معوق صفر است.
مصطفیپور در مورد تسهیلات حمایتی قرضالحسنه گفت: با سپرده گذاری حقیقی و حقوقی نزد بانک تا دو برابر امکان پرداخت تسهیلات وجود دارد و در این راستا با سازمان زندانها قراردادی برای زندانیان منعقد شده است که مطالبات معوق آنها نیز حدود 0.9 درصد است.
مصطفیپور با اشاره به اینکه 100 درصد منابع بانک مردمی است، یادآور شد: برنامهریزی شده تا پایان سال جاری 10 بانک سهامدار این بانک 50 درصد سرمایه باقیمانده خود را تامین کنند.
مصطفیپور افزود: آمادگی داریم کل منابع قرضالحسنه کشور را عاملیت کنیم و تسهیلات تخصصی قرضالحسنه پرداخت شود و در حال حاضر طرحی وجود دارد که از منابع یارانه نقدی برای مردم وام قرضالحسنه پرداخت شود.
وی علت پایین بودن معوقات این بانک را 3 عامل دانست و خاطرنشان کرد: ارزشی بودن سپرده قرضالحسنه و تسهیلات آن، مباحث مدیریتی و نیز پایین بودن میزان تسهیلات نسبت به وامهای تجاری نیت کلاهبرداری را کاهش میدهد.
به گفته مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران برای امسال پیشبینی 150 هزار وام ازدواج صورت گرفته که 9 هزار فقره آن در حال پرداخت و تشکیل پرونده است و همچنین باجه تشکیل پرونده شیفت عصر پیشبینی کردهایم تا روال کار سریعتر انجام شود.
وی ادامه داد: محل مصرف قرضالحسنه از دو محل بازپرداخت اقساط و تسهیلات بوده و نیز منابع جدیدی که تجهیز میشوند انجام میشود.
این مسئول، کل منابع قرضالحسنه سال 92 را 20 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: طی 5 ماه گذشته این میزان به 28 هزار میلیارد ریال رسیده است.
به گفته مصطفیپور، استان قم در جذب منابع قرضالحسنه جزء استانهای برتر بوده و همچنین سیستم بانکداری الکترونیکی جامع به مرحله اجرا رسیده که هیچ گونه سوء استفاده و اختلاس صورت نگیرد، علاوه بر آن ایجاد کارگروه تخصصی اشتغال کارآفرینان و تجهیز تمامی شعب به دستگاههای ATM در کنار نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری برای خودروهای سواری از اقدامات این بانک بوده است.