إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۴۱۶۶۸
زمان انتشار: ۲۱:۴۶     ۱۹ مرداد ۱۳۹۳

در جريان تمرين روز گذشته (شنبه) تيم فوتبال بايرن‌مونيخ که پس از مراسم معرفي بازيکنان اين تيم به هواداران در ورزشگاه آليانتس آره‌نا برگزار شد رافينيا، مدافع برزيلي اين تيم از ناحيه قوزک پاي چپ دچار مصدوميت شد و به اين ترتيب بازي‌هاي اول فصل را از دست داد.

به نقل از تسنيم، رافينيا 28 ساله در گفت‌و‌گو با سايت رسمي اين باشگاه گفت: از مصدوميتي که برايم پيش آمد واقعاً نااميد شدم چون آماده‌سازي خوبي در تمرينات پيش‌فصل داشتم و اين اتفاق ناراحتم کرد.

در نقل‌و‌انتقالات تابستاني 2013 شايعه جدايي اين مدافع برزيلي از بايرن‌مونيخ مطرح شد ولي رافينيا در آليانتس آره‌نا ماند و به ترکيب اصلي تيم تحت‌هدايت پپ گوارديولا راه پيدا کرد.

بايرن مشکلي از بابت خالي ماندن پست مدافع راست خود نخواهد داشت چون فيليپ لام تجربه بالايي در بازي در اين پست دارد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام