به گزارش پایگاه 598،برای یک بازیکن که فوتبال را در آکادمیهای پیشرفته هلند، مهد تربیت بازیکنان مستعد آغاز کرده، سالها در لیگ هلند پیراهن تیمهای مختلف را به تن کرده، به لیگ بلژیک رفته و آنجا در ترکیب تیم قهرمان به میدان رفته و سپس راهی چمپیونزشیپ و فوتبال انگلیس شده و پیراهن چارلتون، این تیم قدیمی را پوشیده؛ سخت است که به فوتبال آسیا برگردد و پیراهن تیمی در لیگ کویت را به تن کند؛ مگر اینکه پیشنهادی نجومی دریافت کند و البته شرط و شروطی پیش روی باشگاه جدید قرار دهد.برای رضا قوچان نژاد این شرایط به وجود آمد. او از لیگی آمد که چند سطح، البته اگر نگوییم چندین سطح بالاتر از لیگ کویت است. حضور در چارلتون، حتی به عنوان یک بازیکن ذخیره که برای هر بازی فقط دقایقی فرصت حضور در زمین را پیدا میکند میارزید به اینکه او به لیگ کویت بیاید و پیراهن الکویت را به تن کند! اما چه اتفاقی افتاد که رضا تصمیم به جدایی گرفته، چهها بر او گذشته که راه کویت را پیش گرفته و پیراهن قهرمان این کشور را پوشیده؟
جواب این سوال را در چند بخش میتوان پاسخ داد. به چند دلیل و با ذکر چند پاسخ منطقی. اول اینکه قوچان نژاد مثل هر بازیکن دیگری، علاقهای به حضور مداوم روی نیمکت نداشت. این رفتار او را یک سال پیش هم دیده بودیم؛ وقتی در استاندارد لیژ، صدرنشین لیگ بلژیک یک نیمکتنشین بود و به همین دلیل ساز جدایی کوک کرد و راهی چارلتون شد. او قهرمانی و بالا بردن جام را در بلژیک کنار زد تا به چارلتون برود، به امید بازی ثابت برای این تیم و حضوری پررنگتر از بلژیک در زمین مسابقه. این اتفاق برای او نیفتاد؛ شاید اگر در چارلتون هم میماند باز هم برای او نمیافتاد. به همین دلیل تصمیم گرفت جایی برود که بازی کند؛ آنهم در آستانه جام ملتهای آسیا و روزهایی که برای حفظ جایگاه خود در ترکیب تیم ملی ایران، نیاز است که در تیم باشگاهیاش بازی کند.گوچی به همین دلیل الکویت را انتخاب کرد و به پیشنهاد این تیم پاسخ مثبت داد چون هم پول خوبی برایش در نظر گرفته بودند و هم میتوانست به حضور در تمام بازیها امیدوار باشد. این همان خواستهای بود که رضا در استانداردلیژ و چارلتون هم داشت اما به آن نرسید.
حالا چرا الکویت؟ آیا قوچان نژاد نمیتوانست به تیمی مطرحتر برود و آنجا فیکس بازی کند؟ اما پاسخی که گوچی در ذهنش دارد قطعا ارتباط پیدا میکند با پیشنهاد نجومی الکویت. پیشنهادی در حدود 4.5 میلیارد تومان که میتواند برای هر بازیکنی رویایی باشد.
الکویت این مبلغ را برای یک فصل بازی به قوچان نژاد میپردازد؛ البته بهجز پاداشها و خانهای که برای او در نظر گرفته شده است. از طرفی نزدیکی به ایران میتواند پای رضا را بیشتر به مشهد باز کند. او را به عنوان یک بازیکن خانوادهدوست میشناسیم، پس با حضور در کویت میتواند بیشتر به خانوادهاش سر بزند و بیشتر آنها را ببیند. هرچند خانواده رضا بیشتر در هلند زندگی میکنند اما قریب به اتفاق اقوام نزدیک او در ایران و بخصوص در مشهد سکنی گزیدهاند.یک شرط دیگر گوچی که آیندهنگری او را نشان میدهد، قرارداد قرضیاش با الکویت است. او میداند که برای بازی در جام ملتها بهتر است نزدیک ایران باشد، به همین دلیل تصمیم گرفته تا یک فصل برای الکویت بازی کند و سپس به چارلتون برگردد. درست برخلاف اشکان دژاگه که با قراردادی دایمی به العربی قطر آمده تا با فوتبال اروپا، احتمالا برای همیشه خداحافظی کند.
اینها تمام دلایل رضا قوچان نژاد برای انتخاب الکویت است؛ انتخاب تیمی که فصل قبل جواد نکونام را در اختیار داشت و این فصل هم ترجیح داده از یک ایرانی دیگر به نام قوچان نژاد در ترکیب اصلی خود استفاده کند.
باید دید آیا قوچان نژاد بعد از پایان یک فصل بازی برای الکویت و پر کردن جیب خود، باز هم به اروپا بازمیگردد و پیراهن چارلتون را میپوشد یا اینکه آنجا دیگر خواهان نخواهد داشت؟ هرچند از قرارداد او با چارلتون هنوز چند فصل باقی مانده است.