رییس شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: غده چرکین دیگری که موجب آزار
مسلمانان در این روزها شده است حرکتی است که به نام اسلام، دین ، خلافت و
امارت آغاز شده است و اقدام به آدم کشی و مسلمان کشی در منطقه میکند و همه
تحلیلها نشان می دهد که ریشه هر دو غده از یک نقطه نشات میگیرد.
رییسجمهوری با تاکید براینکه راهی برای حل این معضلات، جز وحدت دنیای
اسلام وجود ندارد، گفت: کشورهای اسلامی باید اسلام رحمانی و اسلام منادی
صلح و عدالت را در جهان تبیین کنند و از جهل و جمود و تعصب فاصله بگیرند.
روحانی خاطر نشان کرد: راهبرد جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان، راهبرد صلح و عدالت و در دنیای اسلام راهبرد برادری، وحدت، اتحاد و حمایت از امت واحده اسلامی بوده است.
رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه قدرتهای استکباری همواره تلاش کردهاند که جامعه اسلامی را از اهداف بلندش بازدارند، تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با همه توان و امکانات در پی ایجاد ثبات و امنیت و جلوگیری از کشتار و خونریزی و بازگشت صلح عادلانه به منطقه است و دربرابر کسانی که خواب تضعیف اسلام و مسلمین را دیده اند ایستادگی خواهد کرد تا این آرزوی آنان در گور دفن شود.
رییس جمهوری افزود: ملت ما با وحدت، اتحاد، برادری و ایستادگی و تحت هدایت مقام معظم رهبری به راه و وظیفه بزرگ و تاریخی خود ادامه خواهد داد و در این مسیر امیدوار و مطمئن است با هوشیاری، بیداری و وحدت سایر مسلمانان به پیروزی دست خواهد یافت.
روحانی با تاکید بر اینکه روزهداری با دروغ، تهمت، افترا، خشونت و آزار دیگران نمیسازد، تصریح کرد: روزهداری با سکوت دربرابر جنگطلبان و جنایتکاران و کسانی که به زنان و کودکان و مردان رحم نمیکنند نمیسازد. نمیتوان خود را روزه دار دانست و در غم مسلمین و مشکلات آنها سهیم و شریک نشد، چنین انسان و مسلمانی را پیامبر اکرم روزهدار نمیداند که حتی او را مسلمان نیز نمیخواند.
روحانی در ابتدای این مراسم ضمن تبریک عید سعید فطر به مسلمانان جهان، ملت بزرگ ایران، سفرای کشورهای اسلامی و بویژه مقام معظم رهبری، گفت: عید فطر عید بازگشت به فطرت انسانی است و از این حیث بالاترین عید برای مسلمانان است که در سایه صیام و قیام و پیمودن مسیر تقوا به فطرت انسانی که همان توحید است دست یابند.
رییس جمهوری با بیان اینکه اسلام دین دنیا و آخرت است و نه طرد و ترک دنیا و نه دنیا پرستی را می پسندد ،گفت: از دیدگاه اسلام دنیا مزرعه آخرت است و این دو نه تنها با هم تضادی ندارند بلکه در تعامل و تکامل اند و به همین دلیل است که اسلام دین اعتدال و مسلمانان امت وسط هستند.
روحانی با اشاره به اینکه اگر در ماه رمضان از خوردن و آشامیدن فاصله میگیریم برای آن است که بهتر فقر، تنگدستی و گرفتاری افراد بیبضاعت را درک کنیم، گفت: ماه رمضان، ماه تقوا برای دستیابی به جسم و جان پاک است که در سایه نخوردن و نیاشامیدن و فاصله گرفتن از دروغ و ریا ایجاد میشود. ماه رمضان میخواهد میان امیال شخصی و آمال اجتماعی و وظایف و رسالتهای انسان در جامعه تعادل ایجاد کند این اعتدال وتعادل همان مسیری است که دین مبین اسلام برای اخلاق فردی و جمعی توصیه می کند.