وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۲۳۸۰۴۹
زمان انتشار: ۲۲:۱۰     ۰۱ مرداد ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598،ايائو آسپاس معتقد است 4 ماه محروميتي که فيفا براي لوئيز سوارز به خاطر گاز گرفتن شانه جورجو کيه‌ليني در جام جهاني 2014 در نظر گرفته شبيه مجازات‌هايي است که براي قاتلان در نظر گرفته مي‌شود.

آسپاس در حمايت از سوارز که تا فصل پيش با او در ليورپول هم‌تيمي بود و تا پايان ماه اکتبر از تمامي فعاليت‌هاي مرتبط با فوتبال محروم شده به شبکه راديويي کادنا کوپه اسپانيا گفت: طوري با لوئيز رفتار مي‌کنند که انگار آدمکش است نه فوتباليست. با توجه به کارهاي مشابهي که در گذشته از او سر زده بود، محروميت 9 جلسه‌اي او از همراهي تيم ملي اروگوئه را درک مي‌کنم اما با مابقي مجازات‌هايي که برايش در نظر گرفته شده است مخالفم.

آسپاس افزود: اينکه او را از همه چيز محروم کنيد که حتي اجازه نداشته باشد در مراسم معارفه‌‌اش در بارسلونا شرکت کند و براي رسانه‌ها و هواداران حرف بزند، واقعاً‌ بيش از حد است.

سوارز 27 ساله طبق محروميتي که فيفا براي او در نظر گرفته است تا 26 اکتبر 2014 اجازه حضور در ميادين را ندارد.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام