تا کنون در حملات مستمر هوایی، زمینی و حتی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه دهها فلسطینی شهید و زخمی شدهاند و تأسیسات زیربنایی و مراکز خدماتی و بهداشتی و ... متحمل خسارتهای زیادی شده است، حتی مراکزی که برای تأمین نیازهای ایتام در غزه فعالیت میکرد، هدف حملات وحشیانه اسرائیلیها قرار گرفته است. اشغالگران در تلاش برای توجیه جنایات خود ادعا کردهاند که عملیات نظامی پیشدستانهای را بر ضد حماس و دیگر گروههای فلسطینی در غزه آغاز کردهاند تا آنچه را بهزعم خود اقدامات تروریستی علیه شهروندان صهیونیست خواندهاند، متوقف کنند.
البته نکته قابل توجه در تحولات اخیر غزه، تظاهرات مردمی در کرانه باختری در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات صهیونیستها و وحدت و همبستگی همه گروههای مقاومت برای دفاع از ملت فلسطین و رونمایی مقاومت از موشکهای پیشرفته و جدید خود در حملات تلافیجویانه به مواضع صهیونیستها است و مقاومت با آمادگی بالای خود صهیونیستها را غافلگیر و البته وحشتزده کرده است تا جایی که تلآویو پایتخت رژیم جعلی اسرائیل از گزند این موشکها در امان نبود، حیفا برای اولین بار با موشکهای R160 مقاومت هدف قرار گرفت.
مقاومت از همان ساعات ابتدایی تجاوزات گسترده اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه نشان داد درمقابل این هجمه وحشیانه دستبسته نیست و با تمام توان خود پاسخ این حملات را با موشکباران تمام مناطق اشغالی میدهد.
مقاومت موشکهایی در اختیار دارد که برد آن حتی تا 80 کیلومتر هم میرسد و ممکن است موشکهای پیشرفتهتری هم در اختیار داشته باشد که با توجه به اوضاع میدانی و شرایط نبرد با صهیونیستها مورد استفاده قرار گیرد و آنها را غافلگیر کند.
هدف قرار دادن مواضع استراتژیک رژیم صهیونیستی از جمله تلآویو و بئرالسبع که این رژیم گمان میکرد از مواضع امن قلمداد میشود، معادلات این رژیم را برهم زده است.
شلیک دهها موشک از سوی گروههای مقاومت بهتلافی تجاوزات بیامان رژیم صهیونیستی و هدف قرار گرفتن مرکز این رژیم نشان داده است که توانمندی موشکی و تسلیحاتی مقاومت بهشدت ارتقا یافته و از سطح موشکهای ابتدایی یک دهه گذشته به موشکهای پیشرفتهای تبدیل شده که اکنون میتواند هر نقطه از فلسطین اشغالی از جمله پایتخت رژیم جعلی اسرائیل را هدف قرار دهد.
باران موشکهای مقاومت بر مناطق اشغالی و دقت هدفگیری موشکهای جدید، موجی از وحشت و هراس را میان اشغالگران قدس به وجود آورده است، البته همانطور که سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله هم در جریان جنگ 33روزه گفته بود مقاومت همواره از اصل غافلگیر کردن استفاده میکند و تمام داشتهها و اندوخته خود را رو نمیکند. مقاومت فلسطین هم هنوز سلاحهای پیشرفتهتر خود را مورد استفاده قرار نداده است.
فرودگاه استراتژیک بنگوریون، حیفا، پایگاه نظامی عسقلان، بئر سبع و چندین منطقه دیگر آماج حملات تلافیجویانه مقاومت قرار گرفته است، اعلام هجوم سه میلیون صهیونیست به پناهگاهها و مختل شدن زندگی عادی صهیونیستها و فعالیتهای اقتصادی رژیم صهیونیستی از اولین پیامدهای سومین ماجراجویی این رژیم از سال 2008 تا کنون است.
رژیم صهیونیستی در روزهای پایانی سال 2008، یعنی از 27 دسامبر بهطرز بیرحمانهای مناطق مختلف نوار غزه را آماج حملات خود قرار داده بود که نتیجه آن شهادت بیش از 1400 فلسطینی بیدفاع و بیگناه و زخمی شدن بیش از پنج هزار نفر دیگر بود. در این جنگ که 22 روز طول کشید، سکوت جامعه بین الملل لکه ننگ دیگری بر دامن مدعیان دفاع از حقوق بشر گذاشت.
صهیونیستها در 14 نوامبر سال 2012 هم با ترور یکی از فرماندهان نظامی ارشد حماس بهنام احمد الجعبری، جنگ دیگری را علیه نوار غزه به راه انداختند که هرچند حدود 190 شهید و بیش از 1500 زخمی به جا گذاشت، اما ایستادگی و مقاومت مردم و گروههای مبارز و حملات تلافیجویانه آنها سبب شد تا اشغالگران خیلی زود و پس از هشت روز با متوقف کردن حملات خود بهنوعی به شکست خود اعتراف کنند. احمد بحر از اعضای ارشد حماس گفته بود دشمن میخواست با این جنگ، مقاومت را به تسلیم وادارد و زیرساختهای مقاومت را نابود کند، اما ناامید و سرخورده از این جنگ خارج شد و به هیچیک از اهداف خود هم نرسید.
البته سردمداران رژیم صهیونیستی پس از هر ماجراجویی ناکام خود برای روحیه بخشی به جامعه غاصب صهیونیست اینگونه القا میکنند که توانستهاند ضربات سختی به جریان مقاومت که آن را تروریسم میخوانند، وارد کنند، اما مقاومت چه در جنگ 22روزه و چه جنگ هشتروزه و تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی نشان داده است که دست و پا بسته نیست و حملات موشکی نشان داد که مقاومت از جنگ 22روزه تا کنون در مسیر پیشرفت و رو به رشدی حرکت کرده است، هدف قرار دادن تلآویو و مناطقی که صهیونیستها آن را امن میشمردند و عملیات کماندویی مبارزان فلسطینی علیه پایگاه نظامی در عسقلان مهر تأییدی بر این ادعاست.
رژیم صهیونیستی با وجود ادعای پیشتازی در جنگ اطلاعاتی و الکترونیکی
هیچگاه از ماهیت استراتژی واقعی مقاومت فلسطین و میزان توانمندی آن مطلع
نشده و به همین سبب همواره در هر ماجراجویی علیه فلسطینیها در نهایت با
ناکامی و خفت در عرصه میدانی روبهرو میشود.
پیشرفت سامانه موشکی و دفاعی مقاومت از یک نظر قابل توجه است و آن اینکه
مقاومت در حالی توانسته است توان موشکی خود را ارتقا بخشد که فراموش نکنیم،
نوار غزه از ژوئن سال 2007 تاکنون با همدستی رژیمهای سازشکار عربی از
جمله رژیم وقت مصر بهریاست مبارک، تحت محاصره شدید قرار دارد و این وضع
مشکلات و معضلات فراوانی را برای مردم و مقاومت به وجود آورده است.
پشتپرده جنگافروزی جدید اشغالگران قدس
اما دلایلی که رژیم صهیونیستی را وادار کرد دست به ماجراجویی جدید علیه نوار غزه با وجودی که میداند در نهایت با شکست این رژیم همراه میشود، چیست؟
ــ جنایت وحشیانه شهرک نشینان صهیونیست در آتش زدن یک نوجوان فلسطینی آن هم در حالی که زنده بود، موجی از خشم و نفرت از صهیونیستها را بهدنبال داشته و کرانه باختری و نوار غزه را یکپارچه به آتشفشان خشم ملت فلسطین علیه اشغالگران قدس تبدیل کرده بود تا جایی که مردم فلسطین بهصراحت از انتفاضه سوم سخن میگفتند.
ــ حملات رژیم صهیونیستی در راستای توطئه جدید این رژیم برای انتقال جنگ به نوار غزه با هدف منحرف کردن افکار عمومی از رخدادهای قدس اشغالی و کرانه باختری (که در پی جنایت شهرک نشینان علیه یک نوجوان فلسطینی صحنه خشم و نفرت از صهیونیستها است) ارزیابی میشود، نکتهای که خالد البطش از رهبران مطرح جنبش جهاد اسلامی هم به این مسئله اشاره کرده درباره آن هشدار میدهد.
ــ شکست امنیتی و ناپدید شدن سه شهرک نشین که رژیم صهیونیستی با وجود عملیات گسترده در کرانه باختری در پیدا کردن آنها ناتوان بود، سران رژیم اشغالگر قدس را به فکر ماجراجویی جدید در غزه انداخت.
ــ نکته دیگر اینکه رژیم صهیونیستی بهشدت از انزوا رنج میبرد، بنبست در مذاکرات سازش و افزایش فشار افکار عمومی جهان بهویژه در اروپا بر این رژیم یکی دیگر از دلایل ماجراجویی جدید تلآویو به شمار میرود.
ــ مهمتر از همه، شکست سیاستهای رژیم صهیونیستی در قبال سوریه و عراق است که پس از گذشت بیش از سه سال با وجود همدستی با رژیمهای مرتجع عرب و آمریکا نتوانست سوریه را از محور مقاومت جدا کند و در عراق هم طرح این رژیم برای تجزیه این کشور به سد محکم و غیرقابل نفوذی بهنام مرجعیت عالی دینی خورد که با فتوای خود موج داوطلبان مبارزه با تروریستهای مزدور مورد حمایت تلآویو را به مراکز داوطلبی پیوستن به ارتش سرازیر کرده و سبب وحدت شیعه و سنی در برابر تروریستهای تکفیری موسوم به داعش شده که مهمترین ابزار صهیونیسم و استکبار جهانی برای مخدوش کردن وجهه اسلام و پیشبرد اهداف خطرناک آنها علیه کشورهای اسلامی به شمار میرود.
ــ اسرائیل همواره سعی کرده است از طریق جنجال سازی و جنگ با فلسطینیها و سرکوب آنها بر ناکامیهای خود سرپوش بگذارد، اساس و پایه رژیم جعلی اسرائیل بر تجاوز و جنگافروزی بنا شده و این رژیم بدون جنگ و تجاوز و ماجراجویی نمیتواند به حیات خود ادامه دهد.
ــ شاید بتوان یکی از مهمترین دلایل تجاوزات جدید رژیم صهیونیستی به نوار غزه را جلوگیری از روشن شدن آتش انتفاضه سوم ملت فلسطین دانست که در پی جنایت هولناک شهرک نشینان صهیونیست در زنده آتش زدن یک نوجوان بیگناه فلسطینی، خشم و انزجار شدید از اشغالگران قدس آنها را فرا گرفته است.
ــ اما آمریکا و اروپا با حمایت و جانبداری خود از رژیم صهیونیستی بار دیگر نشان دادند که حقوق بشر و ادعاهایی دیگر از این دست تنها ابزاری برای رسیدن به اهدافشان است و خون ملت فلسطین و دیگر ملتهای مسلمان هیچ ارزشی برای آنها ندارد.
ــ سکوت جامعه بین المللی مخصوصاً سران مرتجع عرب هم بهنوعی همسویی آنها را با اشغالگران قدس در تجاوزات گسترده به نوار غزه نشان میدهد.
پدر یک کودک فلسطینی بهنام اسیل که در حمله هوایی اسرائیل به منزلشان در محله الزیتون زخمی شده، سکوت اعراب در برابر جنایات اسرائیل علیه کودکان و مردم بیگناه فلسطین را محکوم کرده است و تنها امیدش این است که مقاومت پاسخ این جنایات را بدهد.
با این حال مقاومت که بهتلافی حملات رژیم صهیونیستی در این مدت کوتاه، بهاعتراف صهیونیستها نیمی از مناطق اشغالی را موشکباران کرده است، ثابت کرده است توان به چالش کشیدن این رژیم را داشته و در نهایت شکست دیگری را بر این رژیم جعلی تحمیل خواهد کرد.
مقاومت اعلام کرده است صهیونیستها تاوان جنایات خود را خواهند پرداخت، سایه رعب و وحشت بر سر غاصبان سرزمین فلسطین از موشکهای مقاومت و مختل شدن زندگی عادی و فعالیتهای اقتصادی در مناطق اشغالی از نتایج ماجراجویی جدید اسرائیل است. در حالی که صهیونیستها در تلآویو و دیگر مناطق از ترس موشکهای مقاومت به پناهگاهها هجوم آوردهاند، اما در آنسو در نوار غزه مردم با آرامش در بازارها و خیابانها قدم میزنند و این دلیل دیگری بر متزلزل بودن بافت جامعه صهیونیستی و وحشت آنها از مقاومت است.
در پایان گفت بررسی شرایط امروز نوار غزه و منطقه و جهان نشان میدهد که شرایط فلسطینیها با شرایط دوران جنگ 22روزه تفاوت پیدا کرده است و تغییرات اخیر بهویژه در سوریه و همچنین شکست طرح صهیونیستی تجزیه عراق، بهنفع جریان مقاومت تغییر کرده و تلاشهای حامیان تلآویو برای تغییر معادلات بهنفع خود با شکست روبهرو شده است و ماجراجویی جدید اشغالگران قدس در غزه هم جز شکست و ناکامی نتیجهای دیگر برای آنها نخواهد داشت.