کد خبر: ۲۳۴۷۲۶
زمان انتشار: ۰۶:۵۹     ۱۷ تير ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، یک متخصص زنان و زایمان اعلام کرد: شرایط زنان باردار و شیرده برای روزه‌داری با یکدیگر متفاوت است سن نوزاد بسیار اهمیت دارد،مادرانی که نوزاد کمتر از ۶ماه دارند بهتر است دچار تشنگی زیادی نشوند چون روی وزن نوزاد اثر می‌گذارد.

فاطمه سروی متخصص زنان و زایمان در رابطه به شرایط روزه‌داری در زنان شیرده، گفت: سن کودک در زنانی که در دوران شیردهی بسر می‌برند و تمایل به روزه‌داری دارند، بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: چرا که میران مایعاتی که مادران شیرده مصرف می‌کنند در تولید شیرشان بسیار اثرگذار است و اگر روزه‌داری طولانی‌مدت و نوزاد در سنین کمی باشد، با عوارض همراه می‌شود.

این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: اما اگر کودک در سنی باشد که بتواند غذای کمکی مصرف کند و نیاز به شیر کمتری داشته باشد، مادر می‌تواند در زمان سحری و افطار با مصرف مایعات، در طول روز نیاز کودک را برطرف کند.

سروی گفت: شیرخواران دو تا ۳ ماهه که غذای کمکی نمی‌توانند بخورند و نیاز به شیر مادر دارند، چنانچه مادرانشان در طول روزه‌داری احساس تشنگی زیادی کنند، ممکن است روی وزن نوزاد اثر سوء بگذارد.

وی افزود:‌اما نوزادان ۶ ماه به بعد مشکلی ندارند چرا که غذای کمکی مصرف می‌کنند. به طور کلی مادرانی که در منزل بسر می‌برند، کمتر در خارج از منزل تردد دارند و تشنگی کمتری احساس می‌کنند، آب کمتری را نیز از دست می‌دهند. بنابراین شرایط زندگی مادران متفاوت است.

این متخصص زنان و زایمان در مورد روزه‌داری به هنگام بارداری نیز گفت: روزه‌داری در زمان بارداری و در ماه‌های اولیه خیلی روی جنین اثرگذار نیست، اما در اواسط بارداری کم‌آبی مادر ممکن است مایع موجود در اطراف جنین را کم کند.

وی افزود: همچنین ماه‌های اولیه بارداری، با تهوع و گاهی استفراغ همراه است و به همین دلیل روزه‌داری را سخت می‌کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها