این گزارش به روزهداران توصیه کرد: همانند زمانی که روزهدار نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعدهها شامل افطار، شام و سحر است.
این گزارش با تاکید بر اینکه در وعده سحری از غذای کم چرب موادغذایی پرفیبر مثل میوهها و سبزیها استفاده کنید، میافزاید: موادغذایی پرفیبر آب زیادی در خود جذب میکنند و بدن میتواند آن را به آهستگی جذب کند و احساس تشنگی دیرتر عارض شود.
این گزارش تأکید کرده است که مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و به ویژه بین غذا توصیه نمیشود چرا که موجب رقیق شدن شیره معده و آنزیمهای گوارشی شده و روند هضم غذا را مختل میکند.
مصرف مایعات مثل آب آشامیدنی، آب میوه، شیر کم چربی، دوغ بدون نمک در فاصله پس از افطار تا هنگام خوابیدن کمک میکند که تعادل آب و الکترولیتهای بدن شما در هنگام روزهداری حفظ شود.
*پرهیز از مصرف غذاهای سرخ شده و پرچرب
در ماه مبارک رمضان بهتر است از غذاهای سرخ شده و پرچرب استفاده نشود زیرا علاوه بر افزایش چربیهای خون موجب سوءهاضمه، ورم معده، اضافه وزن و چاقی میشوند.
مصرف زیاد چای به ویژه در وعده سحری توصیه نمیشود زیرا چای مدرر است و باعث از دست دادن آب بدن شما میشود.
این گزارش همچنین آورده است که مصرف زیاد مواد قندی و شیرین مثل کیکهای خامهای، شکلات، شیرینیهای خامهدار، زولبیا و بامیه، باقلوا، حلوای خیلی شیرین و چرب، شله زرد شیرین و چرب در ایام ماه مبارک رمضان اضافه وزن و چاقی و خطر بالا رفتن قندخون را به دنبال دارد.
*نخوردن سحری موجب چاقی میشود
برخلاف تصور برخی افراد، روزه بدون سحری نه تنها موجب کاهش وزن نمیشود بلکه بدلیل افت شدید قند خون در طی روز موجب میشود تا شخص روزهدار در زمان افطار تمایل بیشتری برای خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و همین موضوع در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی میشود.
مصرف شیر گرم، فرنی و یــا شیربرنج در هنگام افطار مناسب است. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزهدار میشود.