کد خبر: ۲۳۳۱۹۵
زمان انتشار: ۱۲:۳۰     ۰۸ تير ۱۳۹۳
دکتر شیرزادی مدیر مالی و بانکداری سازمان مدیریت صنعتی:
در آستانه برگزاری مجمع عمومی بانک صادرات ایران،به سراغ دکتر شیرزادی، کارشناس بازار سرمایه و بورس اوراق بهادار، رفتیم تا نظرات این کارشناس باتجربه را در خصوص سهام بانک جویا شويم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، دکتر شيرزادي در گفتگو با هفته‌نامه سپهر درباره ظرفيت‌هاي این بانك و مزيت‌هاي رقابتي آن نسبت به ساير بانك‌ها گفت: سال ٩٢ براي بانك صادرات سال بسيار خوبي بود و تصميم صحيح و منطقي مديران بانك مبني بر افزايش سرمايه تصميمي جسورانه بود كه مصوب شد و مورد تأييد مجمع نيز قرار گرفت. اقدام معقول ديگر تجديد ارزيابي دارايي‌هاي بانك بود كه گرچه تنها براي بخشي از دارايي‌هاي این بانک بزرگ صورت گرفت، اما همان مقدار نيز سرماية بانك صادرات را به‌حدي قابل قبول و مناسب ارتقا داد. همين امر باعث شد كه این بانك در سال ٩٢ در سيستم بانكي، مخصوصاً از نگاه فعالان بورس يك بانك رهبر و ليدر باشد؛ به‌صورتي‌كه هرگاه قيمت سهام اين بانك بالا مي‌رفت و صف خريد براي آن تشكيل مي‌شد، قيمت سهام ساير بانك‌ها نيز افزايش پيدا مي‌كرد و برعكس .اين پيشرو بودن در نظام بانك اتفاق خوبي بود كه براي سهام بانك صادرات در سال ٩٢اتفاق افتاد و علاوه بر اين سبب شد تا بازده صنعت بانكداري كشور بالا برود و بعد از صنعت پتروشيمي در جايگاه دوم باشد.
وي افزود: از جمله خصوصيات مثبت ديگر سهام بانك صادرات در سال ٩٢ شاخص نقدشوندگي بالاي اين سهم بود، به اين معني كه هيچ‌ روزي نه صف خريد اين سهام ماندگار ماند و نه صف فروش طولاني براي آن ايجاد شد و این نشان دهنده ظرفيت بالاي سهم بانك صادرات ايران در بازار سرمايه است.
این کارشناس حوزه بازار سرمايه خاطرنشان كرد: از جمله مسائل مثبت ديگر در مورد سهام بانك صادرات اين است كه رغبت به خرید سهام این بانک در میان افراد حقيقي بیشتر شده است. استقبال افراد حقيقي ارزندگي اين سهام را مي‌رساند این اقبال در شرایط خاص وضعیت بورس بیشتر خودنمایی می کند.
وی در ادامه به قابلیت های این بانک اشاره کرد و گفت: در صورت ايجاد كوچك‌ترين شكاف در تحريم‌ها ، وبصادر تبديل به برترين بانك ايران خواهد شد چرا كه تعداد گسترده شعب خارج از كشور آن و حجم عظيم مراودات ارزي كه با ساير بانك‌هاي دنيا دارد، منحصربه‌فرد مي‌باشد. من معتقدم اين بانك در سطح بانك‌هاي جهاني ايجادشده تا با بانك‌هاي هم‌طراز خودش در جهان در ارتباط باشد. به عبارتی استحکام و اعتبار سهم این بانک در شرایط تحریم حکایت از آن دارد که بحول و قوه الهی با رفع تحریم ها وبصادر جهش قابل توجهی خواهد داشت .
دكتر شيرزادي تصريح كرد: در تأييد این مسأله همين بس كه در دوره‌اي كه همه بانك‌ها يكي پس از ديگري شعب خارجي‌شان را تعطيل مي‌كنند، چند روز پيش بانك صادرات شعبه دومش را در مسقط افتتاح كرد كه اين نشان‌دهندة اوج مراوده ارزي اين بانك در اين كشور است.
وي با اشاره به سودآور بودن هلدينگ‌هايي همچون انرژي سپهر كه در اختيار بانك صادرات قرارگرفته است، ادامه داد: سرمايه‌گذاري در حوزه نيروگاه، برق، انرژي و پتروشيمي از جمله سرمايه‌گذاري‌هاي ارزشمندي است كه بايد قدر آن را دانست. خوشبختانه، بانك صادرات متولي اجرا كردن اين طرح‌هاست و هركدام از آن‌ها كه به رشد و بهره‌وري برسد، درآمدهاي غيرعملياتي سرشاري را عايد بانك خواهد ساخت.
او درباره بازارگرداني سهم و مديريت قيمت آن توسط شركت‌هاي عضو بورس و فرابورس گفت: گرچه اين مسئله مي‌تواند در قيمت سهم تأثير بگذارد، ولي بانك صادرات همواره خواسته است كه تقاضاي واقعي بازار، قيمت سهامش را تعيين كند كه كاري ارزشمند و منحصربه‌فرد است.
دكتر شيرزادي در ادامه از اهميت ايجاد گروه‌هاي مختلف از جمله گروه مالي، سرمايه‌گذاري و پتروشيمي در داخل بانك سخن گفت و افزود: لازم است بانك در حوزه اعطاي تسهيلات نيز به سمتي سوق پيدا كند كه عمده اعتبارات خود را در اختيار چند صنعت كه داراي مزيت رقابتي هستند، قرار دهد و به اين ترتيب در اين مقوله نيز جامعه هدف خود را مشخص سازد.
شایان ذکر است دکتر شيرزادي ٥ سال مدیرعامل شرکت کارگزاری امین آوید، مشاور تأمین سرمایه بانک‌ها، مشاور سازمان بورس، معاونت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی و عضو هیأت مدیره این صندوق بوده و در حال حاضر در بازار سرمایه فعال می‌باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها