کد خبر: ۲۳۰۳۶۵
زمان انتشار: ۱۰:۲۸     ۲۶ خرداد ۱۳۹۳
در حالی که رئیس‌جمهور، نقد عملکرد قوه مجریه را «نعمت» و «از وظایف اصلی رسانه‌ها» می‌داند، برخی نزدیکان دولت به صورت روزانه بولتنی از مطالب گزینشی و تقطیع شده را روی میز می‌گذارند که از رسانه‌‌های منتقد، تصویر غیر واقعی مخالف دولت ارائه می‌دهد!
به گزارش پایگاه 598 به نقل از کیهان، این روزها در پاستور، تیمی با مسئولیت اسماعیل-س که ریاست مرکز مشاوران جوان ریاست جمهوری را برعهده دارد، بولتنی با عنوان تأمل‌برانگیز «صدای مخالف» را به صورت روزانه تهیه می‌کند که با انتشار گزینشی مطالب رسانه‌ها، تلاش می‌کند منتقدان را مخالفین سازمان‌یافته دولت معرفی کند.

در این بولتن که روزنوشته‌‌های هنرمندان و ورزشکاران در خصوص عملکرد برخی دستگاه‌ها که در فضای مجازی و شبکه‌‌های اجتماعی منتشر می‌شود نیز به عنوان مخالفت با دولت ذکر می‌شود، مطالب انتقادی رسانه‌های غیردولتی -  اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب - را به‌گونه‌ای منعکس می‌کند که از آنها عنادورزی با رئیس‌جمهور منتخب ملت برداشت شود.

جالب اینجاست که در بولتن مذکور، حتی برخی خبرها و نقل‌قول‌‌های مقامات دولتی که در رسانه‌‌های وابسته به دولت منتشر و توسط نشریات اصولگرا یا بخش‌‌های ویژه خبری سیما بازنشر می‌شود، به صورت تقطیع شده و با عناوینی جهت‌دار نظیر «تعریض به دولت»، «اعتراض به دولت» و «تلاش برای القای...» ذکر می‌شود.

گمان می‌رود برخی مواضع عجیب و غریب رئیس‌جمهور همچون «بی‌سواد خواندن»، «عصر حجری» و «جیب‌بر خواندن» منتقدان، ناشی از القائات چنین بولتنی است که توسط عناصر رادیکال تهیه شده و در اولین ساعات یک روز کاری روی میز آقای روحانی قرار می‌‌گیرد.

این گزارش‌ می‌افزاید: احتمالا اگر رئیس‌جمهور که بارها تأکید کرده «وعده‌های انتخاباتی خود را فراموش نمی‌کنم»‌و یکی از وعده‌های او تعامل دوسویه دولت تدبیر و امید با رسانه‌‌هاست، مطالب نقادانه رسانه‌ها را بدون پیش‌داوری بررسی کرده و بی‌واسطه با اصحاب رسانه به گفت‌وگو بنشیند، نظرش نسبت به منتقدان تغییر کرده و با آنها آشتی می‌‌کند.

روحانی در جریان تبلیغات انتخاباتی خود نیز بارها «نقد دلسوزانه، سازنده و منصفانه» را به مثابه «نعمت» دانست و با تاکید بر اینکه «نقاد بهترین خدمت را به کشور و دولت خواهد کرد»، گفته بود: «نقد می‌تواند موجب تصحیح خطا و اشتباه دولت شود... عدالت یعنی هر کسی بتواند انتقاد کرده و حرف خود را بزند که چنین جامعه‌ای، جامعه علوی خواهد بود.»

وی همچنین با تاکید ویژه بر آزادی رسانه‌های منتقد، گفته بود: «اینکه شخصی در مورد موضوعی نظری مغایر نظر رئیس‌جمهور یا انتقادی در خصوص موضوعی داشته باشد، امری طبیعی است... رابطه دولت و رسانه نباید جاده یک‌طرفه باشد و دولت هر چه می‌پسندد، انتظار داشته باشد از رسانه تبلیغ و اعلام شود... وظیفه رسانه ملی تنها بلندگو و بوق خالی دولت بودن نیست.»

یادآور می‌شود حسین-ب بولتن‌نویس حزب مشارکت در دفتر خاتمی در دوران ریاست جمهوری، از کشور گریخته و هم‌اکنون برای شبکه دولتی انگلیس کار می‌کند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها