زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۲۲۷۹۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۰     ۱۹ مهر ۱۳۹۰
به گزارش سرویس حوزه و مراجع 598 به نقل از فارس، حجت‌الاسلام علی انصاری‌بویراحمدی امروز اشاره به برگزاری همایش‌های مختلف از سوی مجمع جهانی شیعه‌شناسی اظهار کرد: همایش شیعه‌شناسی، فرصت‌ها و چالش‌ها یکی از این همایش‌های برگزار شده از سوی مجمع است که بیش از هزار و 200 نفر از 30 کشور در این همایش شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: فیلم، سی‌دی و نرم‌افزارهای این همایش موجود است و استادانی مانند حجت‌الاسلام رسول جعفریان، لگن هافمن و... در این همایش به ایراد سخنرانی پرداختند و بسیاری از ضرورت‌های تشیع در این همایش‌ها تبیین شد.
رئیس مجمع جهانی شیعه‌شناسی با اشاره به برگزاری کنگره ملی غدیر گفت: این کنگره از سوی مجمع جهانی شیعه‌شناسی با مشارکت برخی موسسات در برج میلاد تهران با پیام آیات صافی‌گلپایگانی و شاهرودی برگزار شد.
وی بیان کرد: پروفسور تیجانی در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت و از 9 کشور جهان در این کنگره شرکت کردند و گزارش مکتوب این همایش در مجمع جهانی شیعه‌شناسی موجود است.
انصاری‌بویراحمدی عنوان کرد: کنگره بین‌المللی غدیر با عنوان امام علی(ع) در نظر داریم برگزار کنیم که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام می‌شود.
وی گفت: مباحث مربوط به غدیر، خلافت بلافصل امام علی(ع) و ولایت و خلافت اهل بیت(ع) از مباحث مطرح شده در این کنگره محسوب می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام