در برخی مراکز اخذ رای در استانهای مختلف سوریه مردم علاوه بر شرکت در انتخابات به جشن و پایکوبی مشغول هستند.
در یکی از مراکز اخذ رای در استان حلب یک زن میانسال برای نشان دادن شادی خود فریادی را که زنان عرب در مراسم جشن سر می دهند، سر داد.
مردم دیرالزور با حضور گسترده در مراکز اخذ رای تاکید کردند که رای آنها در واقع سلاحی علیه تروریسم محسوب می شود.
مردم منطقه جرمانا نیز با ایجاد صفهای طولانی در مراکز اخذ رای، تاکید کردند هیچ ترسی از عملیاتهای گروههای تروریستی نداشته و شرکت در انتخابات را مقدمه برقراری امنیت کامل در سوریه می دانند.
مردم منطقه القلمون نیز که ماهها در محاصره گروههای تروریستی قرار داشتند، با حضور گسترده در انتخابات و تشکیل صفهای طولانی اعلام کردند که در انتخاب رئیس جمهوری جدید خود آزادانه رای می دهند.
مردم استان ادلب نیز در نخستین ساعات آغاز رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به طور گسترده در مراکز اخذ رای حاضر شده اند.
مردم شهر بانیاس نیز با وجود هوای بارانی، در مراکز اخذ رای حاضر شده و شادی خود را از حضور در این انتخابات ابراز داشتند.
از سوی دیگر، با وجود استقبال گسترده مردم سوریه از انتخابات در هیچ یک از نقاط این کشور مشکل خاصی که روند اخذ رای را دچار مشکل کند، گزارش نشده و عبور و مرور خودروها به صورت عادی جریان دارد.
طلال البرازی، استاندار حمص اعلام کرد که 4 هزار سوری از مرزهای مشترک لبنان و سوریه و گذرگاه مرزی الدبوسیه برای مشارکت در انتخابات عبور کردند.
رای گیری از واجدان شرایط در انتخابات ریاست جمهوری سوریه از ساعت هفت صبح به وقت دمشق (هشت و سی دقیقه به وقت تهران) آغاز شده است.از جمعیت 25 میلیونی سوریه به سبب تهدیدها و اقدامات خشونت آمیز گروههای تروریستی سه میلیون نفر به کشورهای دیگر مهاجرت کرده اند و در زمان انتخابات 23 میلیون نفر در کشور حضور دارند.از 23 میلیون نفر جمعیت فعلی سوریه تعداد 15 میلیون و 845 هزار و 575 نفر با ثبت نام در کمیته های انتخاباتی، حق رای دارند.
البته در چهارشنبه گذشته با وجود مانع تراشی و کارشکنی گسترده محور ضد سوری، سوریهای مقیم برخی کشورها به ویژه در لبنان، ایران و عراق حضور چشمگیری در انتخابات ریاست جمهوری داشتند، مدعیان دموکراسی همچون فرانسه و بسیاری از کشورهای دیگر که از گروههای تروریستی حمایت می کنند، مانع حق تعیین سرنوشت سوریهای مقیم این کشورها شدند.
کمیته عالی انتخابات سوریه در راستای برگزاری هر چه بهتر انتخابات ریاست جمهوری این کشور، 9 هزار و 601 حوزه انتخاباتی و 11 هزار و 776 مرکز اخذ رای در تمام استانهای سوریه برقرار کرده است.
شمار زیادی از اتباع سوریه که در کشورهایی نظیر آمریکا، فرانسه، بلژیک و برخی کشورهای دیگر با کارشکنی آنها نتوانستند در انتخابات ریاست جمهوری سوریه شرکت کنند برای مشارکت در این جشن ملی خود را به سوریه رسانده اند.
بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه نیز رای خود را در منطقه المالکی در دمشق به صندوق انداخت.
ماهر الحجار، یکی دیگر از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز رای خود را در پارلمان این کشور به صندوق انداخت.
بشار اسد رئیس جمهوری فعلی سوریه امروز با حسان النوری و ماهر حجار رقابت می کند، اسد بیشترین بخت برای پیروزی در انتخابات را دارد تا برای یک دوره هفت ساله دیگر رهبری مردم سوریه را برعهده بگیرد.