وي تاكيد كرد: امروز رابطه عميقي بين جمهوريت و اسلاميت شكل گرفته و در كشور ما مناسبت هايي شكل گرفته كه مردم از آن دفاع مي كنند. عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در تمامي انتخابات، مقام معظم رهبري انتخاب مردم را تاييد كرده و هيچگاه اجازه وتو راي مردم را نداده است.
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی در بیان دو پرسش در ابتدای سخنرانی خود، اظهار داشت: آنچه امروز کشور ما با توجه به پیشینهای که داشته است و روندی که میخواهد ادامه پیدا کند، چه مختصاتی دارد؟
جلیلی ادامه داد: سئوال بعدی این است که در جهان امروز که کشورها جدا از یکدیگر نیستند، در منطقه ما چه مختصات و ارتباطی با گذشته و آینده وجود دارد؟
وی، این پرسشها را اساسی دانست و گفت: یکی از بهترین نهادهایی که میتواند پاسخ این سئوالات را جستوجو کند، دانشگاه است.
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی، مهمترین نگرانی برای صاحبان این مناسبات را به چالش کشیده شدن دانست و ابراز داشت: اکنون فضایی وجود دارد که این افراد نهتنها مورد انتقاد قرار نمیگیرند بلکه تمجید نیز میشوند.
جلیلی با اشاره به اینکه «گزینه نظامی» نخستین گزینه علیه ایران بوده است، که هشت سال بر این کشور تحمیل شد، ادامه داد: با به کار بردن این گزینهها نهتنها ملت ایران کوتاه نیامد بلکه به جلو حرکت کرد و نهتنها آنها را به چالش کشید بلکه وارد عرصه مبارزه میشود و میتواند حرف خود را غالب کند و بعد از مدتی میبینیم که جنوب لبنان آزاد میشود.
وی، دلیل حمله گازانبری آمریکا و متحدانش با تحریم و تکفیر، را دلیل بر هراس از انتشار الگوی انقلاب اسلامی دانست.
این مسئول تصریح کرد: تعبیر «پیچ تاریخی» یک تعبیر علمی است که باید در دانشگاه بررسی شود.
دفاع از حقوق هستهای، دفاع از حقوق دانشگاه است
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی بیان داشت: در بحث هستهای مقاومتی که نظام و ملت انجام داد، دفاع از تحقیق دانشگاه و ادامه راه این نهاد بود.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: یکی از مهمترین قرارگاههای اقتصاد مقاومتی باید دانشگاه باشد، چراکه اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد پیشرفت و با توجه به اینکه تمدن اسلامی به حداقلها راضی نبوده و به قلهها مینگرد، موضع هستهای نشان داد که برای پیشرفت، دانشگاه میایستد و هزینهاش را میدهد و یکی از مهمترین قرارگاههای اقتصاد مقاومتی باید دانشگاه باشد که در راستای رابطه دانشگاه و نظام است.
جلیلی، یکی از راههای اجرای اقتصاد مقاومتی را ساختار اجرایی اداری کشور به دنبال فراهم آوردن امکانات برای به کارگیری استعدادها دانست که لازمه آن، مدیریت جهادی است.
لزوم انسجام نظام اداری اجرایی
وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور ما در رتبه هیجدهم دنیا است ادامه داد: بودجههایی که به کشور تزریق میشود، رقم قابل ملاحظهای است و با در نظر گرفتن اینکه تحریمها مقداری از این بودجه را میکاهد باید در نظر گرفت که با انتقال بودجه از طریق کانالهایی که سوراخ دارند و دچار نقص هستند، که خود نیز باعث میشود مقداری هدررفت وجود داشته باشد، اینجا معلوم میشود که سیستم اداری اجرایی باید منسجم شود.
نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی در بیان نظر خود درباره مذاکرات جاری هستهای ایران، تصریح کرد: امروز دفاع از حقوق ما شناخته شده و تعریف شده است و باید اجازه داده شود آقایان کاری که میخواهند را بر مبنای همان نرمش قهرمانانه را با نظر مقام معظم رهبری انجام دهند.
شهریاری برای غنیسازی 20 درصد حتی یک ریال دریافت نکرد
وی به بیان جزئیاتی از تحویل پرونده هستهای ایران در سال 84 پرداخت و پس از بیان تدابیری که تعداد سانتریفیوژها را افزایش و غنیسازی را به 20 درصد رساند، عنوان کرد: شهید شهریاری برای غنیسازی 20 درصد حتی یک ریال از جمهوری اسلامی دریافت نکرد.
جلیلی بیان داشت: یکی از مهمترین امکانات و سرمایههای کشور ما وحدت و همبستگی ملی در عین تکثر و تنوع آرا است که با وحدت، در عرصهای که دشمنان به گمانشان، میتوانند روی یکپارچگی ملت ما، مانور دهند، آنها را ناکام میگذاریم.
اعتقاد آمریکا به جمله امام(ره) از زبان جلیلی
سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: یکی از
مذاکرهکنندگان در دور اول مذاکره با ایران با ارائه مقالهای بیان کرد که
تمام روسای جمهوری ایالات متحده بر این جمله امام خمینی(ره) اعتقاد کامل
دارند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. همچنین یکی دیگر از تئوریسینهای
آمریکایی میگوید مشکل ما این نیست که قدرتی پیدا شده است که میگوید بدون
آمریکا میتوان موفق بود بلکه مشکل اینجاست که نه تنها میگوید بدون
آمریکا میتوان موفق بود بلکه در مبارزه با آن هم میتوان به پیروزی رسید.