کد خبر: ۲۲۱۷۴۶
زمان انتشار: ۱۰:۴۸     ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳
روند پشت سر هم استعفاهای مسئولان و مدیران تئاتری و برخی تماشاخانه‌ها در چند روز اخیر موضوع یک گزارش در روزنامه جام جم شده است.
به گزارش پایگاه 598 ، جام جم نوشت:

جشن‌های روز جهانی تئاتر در ایران با استعفاها و انتقادهای متعددی همزمان شده است. در حالی که مهم‌ترین رویداد تئاتری کشور یعنی جشنواره تئاتر فجر هنوز بلاتکلیف است و جمعی از اهالی هنر نمایش هم به دبیر تازه منصوب شده تئاتر کودک و نوجوان نامه نوشته و خواستار کناره‌گیری او شده‌اند، مدیر تئاترشهر هم استعفا کرد تا شرایط بحرانی هنر نمایش ایران در هفته جهانی تئاتر و برگزاری جشن‌های اردیبهشت تئاتر بیش از پیش به‌چشم بیاید.

به گزارش جام‌جم، استعفاهای پی‌در‌پی در تئاتر کشورمان در ایامی که اهالی تئاتر خود را برای برگزاری جشن‌های هفته‌جهانی تئاتر آماده کرده بودند شرایط خاصی را برای اهالی این هنر ایجاد کرده است.

این استعفاها با کناره‌گیری شهرام کرمی از دبیری جشنواره بین‌المللی تئاتر کودکان و نوجوانان همدان آغاز شده بود و حسین طاهری مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی پیام دهکردی را جایگزین او کرده بود. این انتخاب از سوی انجمن تئاتر کودک و نوجوان با واکنش‌هایی روبه‌رو شد. اعضای این انجمن خواستار کناره‌گیری دهکردی شده و اعلام کردند این جشنواره نیاز به یک فرد متخصص و آشنا به تئاتر کودک دارد

در ادامه طی روزهای گذشته شاهد استعفای اتابک نادری مدیر مهم‌ترین مرکز تئاتری کشورمان بودیم و مریم فشندی مدیر معتبرترین سایت تئاتر یعنی «ایران تئاتر» هم از ادامه فعالیت‌هایش انصراف داد و در همین‌حال روز گذشته خبری غیررسمی درباره خداحافظی پیمان شریعتی مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی پس از سال‌ها همکاری با این مجموعه منتشر شد.

استعفا پشت استعفا

وقتی صحبت‌های کسانی را که چند وقت گذشته ترجیح داده‌اند از حوزه تئاتر کناره‌گیری کنند مرور می‌کنیم، محور و ریشه اصلی آنها را در ناکارآمدی مدیریت تئاتر کشور می‌بینیم، شهرام کرمی درباره دلایل استعفای خود روی وبلاگ شخصی‌اش نوشت: متاسفانه در یک سال اخیر از نظر حمایت‌های مالی اذیت شدیم، زیرا جشنواره روز‌به‌روز بزرگ‌تر شد، اما بودجه و امکانات آن تغییری نکرد و این مسأله کمی کار را دشوار کرد. متاسفانه با چنین وضعی نمی‌توان نه‌پاسخگوی هنرمند بود و نه مردم.

پس از آن خبر استعفای اتابک نادری مدیر مهم‌ترین مرکز و نماد تئاتر کشور در حالی مطرح شد که او چند روز قبل‌از این اتفاق برنامه‌هایش برای بازسازی تئاترشهر را اعلام کرده بود. خبر استعفای او تا چند روز مسکوت ماند تا این‌که روز گذشته اعلام شد پریسا مقتدی که پیش از این رئیس تالار سنگلج بود، جایگزین او شده است.

نادری درباره این موضوع به تسنیم گفت: نکته‌ای که وجود دارد، مشکلات تئاترشهر سر جای خود است و صورت مسأله همچنان حل نشده است. اگر ما تئاترشهر را به عنوان یک تخلیه سوپاپ فشارها ببینیم، به جایی نخواهیم رسید و باید درست‌تر و حرفه‌ای‌تر نگاه کنیم. من هم کسی نیستم که دیروز آمده باشم و امروز بروم، 25 سال سابقه کار هنری دارم و 12 سال است که در عرصه مدیریت اجرایی فعالیت می‌کنم، اما اکنون با توجه به شرایط، ترجیح می‌دهم که بیشتر بازیگر باشم نه یک مدیر، این‌گونه راحت‌تر هستم.

در ادامه این اتفاقات صبح روز گذشته خبر استعفای پیمان شریعتی مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی نیز اعلام شد. با گذشت کمتر از یک ساعت شریعتی این خبر را رد کرده و گفت فقط چند روز به علت این‌که درگیر کمک به مرضیه محجوب در جشنواره تئاتر عروسکی بوده، در مرکز حضور پیدا نکرده است. البته با توجه به اتفاقات روزهای گذشته تئاتر باید منتظر بود تا همین روزها جایگزین پیمان شریعتی هم معرفی شود.

برکناری یک مدیر در بی‌خبری او

البته اگر قرار باشد یک گام به عقب برویم به اتفاق دیگری هم در مرکز هنرهای نمایشی برمی‌خوریم که خوشایند نیست. وحید لک مدیر امور استان‌های سابق این مرکز یک روز صبح به محل کار خود مراجعه کرد و با حسن رونده مدیر جدید تئاتر استان‌ها روبه‌رو شد، این مدیر تئاتری هم هیچ گونه اطلاع قبلی از برکناری خود نداشته است.

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که هنرمندان تئاتر این روزها از شرایط خود بسیار ناراضی هستند و چشم‌انداز روشنی برای ادامه فعالیت خود در این عرصه نمی‌بینند و انتقادات جدی را در رسانه‌ها طرح کرده‌اند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها