به گزارش
سرویس حوزه و مراجع پایگاه
598 ،مدیر مدرسه علمیه کرمانیها گفت: بیشتر فضلا و علمایی که در استان کرمان مشغول فعالیت دینی هستند، در این مدرسه علمیه تحصیل کردهاند.
حجتالاسلام والمسلمین جاویدی در گفتوگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به تاریخچه راهاندازی مدرسه علمیه کرمانیها، تربیت نیروهای دینی برای استان را مهمترین هدف راهاندازی این مدرسه دانست و گفت: هدف اصلی راهاندازی این مدرسه علمیه در قم، شکوفا کردن استعدادهای نهفته و تربیت طلاب کرمانی برای حضور تبلیغی، علمی، فرهنگی در مناطق مختلف این استان میباشد.
وی به تلاش مدرسه کرمانیها در راستای تحقق منویات رهبری اشاره کرد و افزود: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری، تحول در حوزههاست که این مدرسه در حد توان خود وارد عمل شده و امید است در آیندهای نزدیک این تحول بیش از گذشته توسعه یابد.
*ویژگیهای ممتاز مدرسه کرمانیها
مدیر مدرسه علمیه کرمانیها در ادامه وجود چند استاد برای پایهها و دروس مختلف را یکی از ویژگیهای مدرسه علمیه کرمانیها برشمرد و ابراز داشت: در این سیستم آموزشی که از دو سال گذشته در حال اجرا است، طلاب میتوانند اساتید را با اختیار خود انتخاب کنند.
وی با اشاره به حضور 30 استاد در مدرسه علمیه کرمانیها گفت: دراین روش آموزشی، طلاب در کلاس استادی که به نظرشان از لحاظ علمی و اخلاقی در سطح بالاتری است، بهرهمند میشوند.
حجتالاسلام والمسلمین جاویدی به اهمیت پژوهش در حوزه اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته و تشکیل معاونت پژوهش کارهای ارزشمندی در این راستا انجام شده که امید است این روند رو به رشد در سال آینده با سرعت بیشتری پیگیری شود.
وی گفت: در این راستا، علاوه بر کتابخانه، امکاناتی چون خط اینترنت پرسرعت نیز در اختیار طلاب قرار میگیردتا از طریق فضای مجازی به منابع پژوهشی راحتتر دسترسی پیدا کنند.
مدیر مدرسه علمیه کرمانیها به تبیین فعالیتهای فرهنگی این مدرسه پرداخت و گفت:
کلاسهای اخلاق، برگزاری اردوهای زیارتی و تفریحی داخل و خارج استان، اجرای طرح مطالعاتی شهید مطهری، نصب تابلوی سیاسی با محوریت ولایت فقیه، تجلیل از مقام شهدا و نصب تابلوی ولایت فقیه که دربر دارنده مطالب فراوان حدیثی و... درباره ولایت فقیه است، از فعالیتهای فرهنگی مدرسه میباشد.
وی با اشاره به انگیزه طلاب در فعالیتهای فرهنگی گفت: همانگونه که طلاب نیازمند آموزش هستند، به مقوله فرهنگ هم نیازمند بوده و مسئولان باید در کنار فعالیتهای آموزشی زمینه فعالیت های فرهنگی را نیز برای طلاب فراهم نمایند.
وی همچنین درباره تاریخچه این مدرسه علمیه خاطرنشان ساخت: این مدرسه علمیه در سال 1350 با تلاش حجج الاسلام والمسلمین کشمیری و جاویدی برای طلاب کرمانی در قم راهاندازی شد، ولی بعدها به دلیل استقبال طلاب دیگر، امروز تمامی طلاب میتوانند در این مدرسه تحصیل کنند.
خاطرنشان میشود، مدرسه علمیه کرمانیها در سال 1350 در خانهای قدیمی در محله بازار قم با 30 طلبه کار خود را آغاز کرد ولی با گسترش مدرسه و استقبال طلاب، ساختمان جدید آن در خیابان ارم پذیرای 300طلبه میباشد.