متأسفانه به رقم اینکه فروش تنقلات مضر و فاقد ارزش غذایی مثل پفک، چیپس، شکلات و ساندویجهای کالباس و سوسیس در بوفه مدارس ممنوع است ولی مشاهده میشود این اقلام در بوفههای مدارس همچنان به فروش میرسد.
به گزارش 598 به نقل از فارس: یک متخصص تغذیه گفت: دانشآموزان باید 3 وعده غذایی و 2 میانوعده در روز مصرف کنند و از موادغذایی مانند آب میوه طبیعی، میوه و خشکبار مانند انجیر، کشمش و نخودچی استفاده کنند.
علی شمس نورایی متخصص تغذیه اظهار داشت: مواد غذایی که عمدتاً به عنوان میانوعده دانشآموزان در ساعت زنگ تفریح و استراحت مورد استفاده دانشآموزان قرار میگیرد باید دارای ارزش غذایی زیادی باشد.
وی گفت: متأسفانه به رقم اینکه فروش تنقلات مضر و فاقد ارزش غذایی مثل پفک، چیپس، شکلات و ساندویجهای کالباس و سوسیس در بوفه مدارس ممنوع است ولی مشاهده میشود این اقلام در بوفههای مدارس همچنان به فروش میرسد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: توصیه میشود، مواد غذایی و تنقلاب مفید مانند شیر، آب میوههای طبیعی، مغزها مثل پسته، فندق، بادام زمینی و خشکبار مثل انجیر خشک، کشمش، نخودچی و برگه زردآلو در بستهبندیهای بهداشتی در بوفههای مدارس ارائه شود.
شمس نورایی افزود: حبوبات پخته و گرم مثل عدس، لوبیا و انواع میوهها با رعایت کامل اصول بهداشتی از مواد غذایی مفید است و میتواند در بوفهها به فروش برسد؛ توصیه میشود والدین تغذیه دانشآموزان در میانوعدهها را در منزل آماده و در ظروف مناسب به کودکان خود بدهند.
*دانشآموزان باید 2 میان وعده در روز مصرف کنند
-------------------------------------------------------
وی بیان داشت: دانشآموزان به خصوص کودکان دبستانی در سنین 7 تا 11 سالگی به مقادیر کافی از تمام گروههای غذایی شامل پروتئینها، کربوهیدراتها، چربیها، لبنیات، سبزیها، میوهها و تنقلات مفید نیاز دارند که باید در 3 وعده غذایی و 2 تا 3میانوعده مصرف شود.