کد خبر: ۲۱۲۵۰
زمان انتشار: ۱۴:۵۴     ۰۴ مهر ۱۳۹۰

یک مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به راه اندازی سوپر مارکت های عرضه سوخت در مناطق صعب العبور و روستایی از کاهش قاچاق بنزین و گازوئیل به ترکیه با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها خبر داد.

اصغر توفیقی در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر اختلاف قیمت فروش فرآورده های مختلف نفتی در ایران در مقایسه با کشورهای ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان منجر به انحراف و یا قاچاق سوخت می شود، گفت: بر این اساس یکی از مهمترین راهکارهای دولت برای مقابله با قاچاق سوخت، ساخت و توسعه جایگاههای مرزی است.
 
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه با اعلام اینکه هم اکنون سه جایگاه مرزی مشترک با ترکیه در سطح استان آذربایجان غربی فعال است، تصریح کرد: در این مبادی مرزی با کنترل باک خودروها میزان قاچاق سوخت به میزان قابل توجه ای کاهش یافته است.
 
این مقام مسئول با اشاره به فروش روزانه بیش از 160هزار لیتر بنزین و گازوئیل با نرخهای شناور، اظهار داشت: در شرایط فعلی هر لیتر بنزین در جایگاههای مرزی 1500 تومان و گازوئیل با قیمت 1250 تومان در مبادی مرزی به خودروها تحویل داده می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه مجموعه اقدامات انجام شده در سطح استان آذربایجان غربی منجر به صفر شدن قاچاق سوخت شده است، بیان کرد: اجرای قانون هدفمندی یارانه ها هم تاثیر قابل توجه ای در قاچاق فرآورده های مختلف نفتی شده است به طوریکه میزان محصولات مکشوفه قاچاق را از ابتدای امسال را حدود 80 درصد کاهش داده است.
 
توفیقی همچنین از اجرای سیاست شناورسازی قیمت بنزین و گازوئیل به عنوان یکی از راهکارهای مقابله با قاچاق سوخت به ویژه در مبادی مرزی یاد کرد و افزود: بر این اساس فرآورده های مختلف نفتی با نرخ شناور مصوب دولت در اختیار مرزنشینان قرار می گیرد که این طرح منجر به کاهش انحراف فرآورده های مختلف نفتی خواهد شد.
 
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه همچنین از فعال سازی بازارچه های مرزی سوخت خبر داد و یادآور شد: هم اکنون 6 بازارچه مرزی در سطح استان آذربایجان غربی فعال است.
 
این مقام مسئول با اشاره به راه اندازی سوپرمارکتهای سوخت، تاکید کرد: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به منظور تامین پایدار سوخت به ویژه در مناطق روستایی و صعب العبور اقدام به راه اندازی فروشندگی های ویژه سوخت مایع کرده است.
 
وی با اعلام اینکه در این فروشندگی های روستایی علاوه بر بنزین، گازوئیل و نفت سفید عرضه می شود، بیان کرد: پیش بینی می شود به زودی در این مجاری های عرضه گاز مایع (ال.پی.جی) هم به مشتریان عرضه شود.
 
توفیقی با یادآوری اینکه در فروشندگی های روستایی امکان خرید فرآورده های مختلف نفتی با کارت هوشمند سوخت وجود دارد، تبیین کرد: امکان اتصال این فروشندگی ها به سامانه هوشمند سوخت فراهم شده است.
 
مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه همچنین درباره آخرین وضعیت ساخت و توسعه جایگاههای سوخت، گفت: هم اکنون 38 باب جایگاه بنزین و گازوئیل، 26 باب جایگاه دومنظوره، 25 باب جایگاه سی.ان.جی و یک باب جایگاه گاز مایع در سطح منطقه ارومیه فعال است.
 
وی با اشاره به افزایش تعداد جایگاههای سوخت ممتاز در سطح استان آذربایجان غربی، تصریح کرد: از سوی دیگر طراحی و ساخت 20 باب جایگاه جدید بنزین، گازوئیل و سی.ان.جی در دستور کار قرار دارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها