بحث واگذاری باشگاه پرسپولیس و طرحهای زیادی که برای این کار از سوی افراد مختلف داده شده پایان این ماجرا را کاملا گنگ و مبهم کرده و مشخص نیست در نهایت چه تصمیمی در این رابطه گرفته میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شاید قبول این موضوع که پرسپولیس و استقلال به زودی خصوصی می شوند برای هر فردی سخت باشد. نزدیک به دو دهه است که در دوران مختلف ورزش ایران این صحبت از سوی مسئولان رده بالای ورزش و حتی رئیس جمهور زده شده اما در نهایت اتفاق خاصی نیفتاده است.
در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، او و علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی با قدرت از واگذاری این دو باشگاه حرف میزدند اما نه تنها فرآیند خصوصی سازی انجام نشد بلکه این دو باشگاه بیش از پیش در گرداب مشکلات مالی فرو رفتند. تا جایی که امروز بارزسان وزارت ورزش پس از بررسی خود از حسابهای پرسپولیس در مورد رقم بدهی این باشگاه به رقم 60 میلیارد میرسند و از آنجا که قرار است بعد از قرمزها دیگر باشگاه محبوب پایتخت هم مورد بازرسی حسابها قرار بگیرد میتوان پیشبینی کرد که جمع بدهی دو باشگاه چیزی حدود 100 میلیارد باشد. رقمی که حتی چشم دولت را هم میترساند.
گمانهزنیهای زیادی درباره آینده پرسپولیس مطرح شده، افراد مختلفی که قبلا برای خریدن سهام باشگاه اعلام آمادگی کرده بودند این بار هم تا آستانه پیشنهاد خرید باشگاه پیش رفتند اما وقتی رقم 70-60 میلیاردی بدهیها را شنیدند، لرزه بر اندامشان افتاد و خیلی زود پاپس کشیدند. در این میان هدایتی، دوستان پروین و همینطور نزدیکان دایی به صورت جسته و گریخته فکرهایی برای خرید امتیاز باشگاه کردند.
هدایتی حتی آنقدر در این کار جدی بود که در جلسات ابتدایی وزارت ورزش برای حل مشکلات مالی پرسپولیس هم شرکت میکرد اما برآیند صحبتها و جلسات متعدد پیشکسوتان با یکدیگر و وزارتورزش با آنها، رسیدن به این نکته بود که در حال حاضر و با شرایط کنونی کشور شرایط واگذاری کامل پرسپولیس وجود ندارد. وزارت ورزش میگوید به تنهایی نمیتواند از پس هزینههای باشگاه بربیاید اما قدرت اداره و نظارت بر کار باشگاه را دارد. از سوی دیگر یشکسوتان ادعا میکنند که باید مالک سهام باشگاه باشند و میتوانند امتیاز پرسپولیس را بخرند اما وزارتخانه راضی نمیشود که باشگاهی به بزرگی پرسپولیس ولو برای مدت کوتاه سه یا چهار ساله دست چند نفر بیفتد.
دیروز هم خادم در جلسه با پیشکسوتان به این نکته اشاره کرد که وزارتخانه میخواهد بهترین اقدام را برای پرسپولیس انجام دهد. واقعا مشخص نیست که چرا ابتدا با قطعیت گفته میشد تا 20 فروردین بحث واگذاری استقلال و پرسپولیس انجام میشود اما الان بعد از ساعتها بحث و گفتوگو به این نتیجه رسیدهاند که دو پیشکسوت به هیات مدیره اضافه شوند تا از بین آنها مدیرعامل جدید انتخاب شود!
با این حال در این شرایط پیشکسوتان، هدایتی و دوستان دایی هم از کار ننشستهاند و هرکدام در حال آماده کردن طرحی برای خرید امتیاز باشگاه هستند. در این میان یکی از طرحها این است که هیات مدیره ترکیب 7 نفره جدیدی داشته باشد که سه نفر از سوی وزارت ورزش تعیین شوند و حسین هدایتی هم چهار نفر را انتخاب کند و پس از اینکه از میان آنها مدیرعامل جدید انتخاب شد، هدایتی در مسائل مالی کمک حال پرسپولیس باشد.
فعلا و طبق تصمیم دیروز نشست وزارت ورزش با پیشکسوتان قرار است دو عضو جدید که از پیشکسوتهای پرسپولیس هستند به هیات مدیره اضافه شوند و از میان آنها در سال 93 مدیرعامل جدید انتخاب شود. باید دید در این شرایط که پرسپولیس با مشکلات فراوان مالی روبروست و برای قهرمانی هم میجنگد در نهایت کدام تصمیم ارجحیت پیدا میکند. چیزی که مشخص است علی دایی نگران شرایط تیمش است و نمی خواهد امکان آسیایی شدن را از دست دهد. از سوی دیگر نیمنگاهی به شرایط مدیریتی باشگاه دارد و روز گذشته در گفتوگو با ایسنا از روشهای کنونی برای واگذاری باشگاه انتقاد کرد.