وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۱۱۴۹۸
زمان انتشار: ۲۲:۱۲     ۲۳ اسفند ۱۳۹۲
سخنگوي كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي گفت: پيش‌بيني مي‌شود افرادي كه بالاي ۳ يا ۴ ميليون تومان درآمد دارند، نتوانند براي دريافت يارانه ثبت‌نام كنند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، غلامرضا كاتب در نشست شوراي اداري استان سمنان اظهار كرد: با اتفاق نظري كه بين دولت و مجلس وجود دارد، پرداخت‌ها در قانون هدفمندي يارانه‌ها قطع نمي‌شود و دولت از ۱۹ فروردين ماه سال آينده فرم‌هاي ثبت‌نام براي دريافت يارانه را توزيع مي‌كند.

وي گفت: سقفي براي اين بخش پيش‌بيني شده و برآورد مي‌شود افرادي كه درآمد ۳ يا ۴ ميليون توماني دارند يا بيش از آن دريافت مي‌كنند، نتوانند در اين مرحله ثبت‌نام كنند. كاتب افزود: با اين شيوه، دولت در حقيقت به خود‌اظهاري توجه مي‌كند و به طور طبيعي بخشي از افراد جامعه براي دريافت يارانه مراجعه نمي‌كنند و بخشي نيز نمي‌توانند در اين حوزه ثبت‌نامي داشته باشند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام