کد خبر: ۲۱۱۳۵۹
زمان انتشار: ۱۳:۳۰     ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
مدیرآموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت با بیان اینکه تمام میوه‌های ترش قند پایینی ندارند، گفت: ترش بودن میوه نشان‌ دهنده پایین بودن میزان قند آن نیست.
ایسنا: مدیرآموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت با بیان اینکه تمام میوه‌های ترش قند پایینی ندارند، گفت: ترش بودن میوه نشان‌ دهنده پایین بودن میزان قند آن نیست.

دکتر فرهاد رجب‌پور، با اشاره به اینکه میوه‌ها به لحاظ دارا بودن قند، دو دسته هستند، اظهار کرد: دسته اول میوه‌هایی از قبیل هندوانه، خربزه، طالبی، خرمالو، آناناس، موز رسیده، انگور و خرماست که قند بالایی دارند.

وی افزود: دسته دوم میوه‌هایی مانند خیار، سیب، گلابی، زردآلو، انار ترش یا ملس، شاتوت، زرشک، ذغال‌اخته و آلبالو قند پایینی دارند و برای بیماران دیابتی مناسب هستند.

وی خاطرنشان کرد: برخی از میوه‌های ترش دارای ترکیباتی هستند که موجب پایین آمدن قند خون می‌شود.

مدیر آموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت با اشاره به اینکه تمام سبزی‌ها قند پایینی دارند، تصریح کرد: اسفناج، کلم بروکلی، کاهو، کدو، بامیه، پیاز، سیر، شنبلیله، کرفس و شاهی از جمله سبزی‌های مفید برای مبتلایان به بیماری دیابت است.

رجب‌پور کندر، دارچین، میخک، زنجبیل، گزنه، کلپوره، قره‌قات و خاکشیر را از جمله داروهای گیاهی مفید برای بیماران دیابتی عنوان کرد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها