ایسنا:
مدیرآموزش و پژوهش بنیاد بینالمللی پیشگیری و کنترل دیابت با بیان اینکه
تمام میوههای ترش قند پایینی ندارند، گفت: ترش بودن میوه نشان دهنده
پایین بودن میزان قند آن نیست.
دکتر
فرهاد رجبپور، با اشاره به اینکه میوهها به لحاظ دارا بودن قند، دو دسته
هستند، اظهار کرد: دسته اول میوههایی از قبیل هندوانه، خربزه، طالبی،
خرمالو، آناناس، موز رسیده، انگور و خرماست که قند بالایی دارند.
وی
افزود: دسته دوم میوههایی مانند خیار، سیب، گلابی، زردآلو، انار ترش یا
ملس، شاتوت، زرشک، ذغالاخته و آلبالو قند پایینی دارند و برای بیماران
دیابتی مناسب هستند.
وی خاطرنشان کرد: برخی از میوههای ترش دارای ترکیباتی هستند که موجب پایین آمدن قند خون میشود.
مدیر
آموزش و پژوهش بنیاد بینالمللی پیشگیری و کنترل دیابت با اشاره به اینکه
تمام سبزیها قند پایینی دارند، تصریح کرد: اسفناج، کلم بروکلی، کاهو، کدو،
بامیه، پیاز، سیر، شنبلیله، کرفس و شاهی از جمله سبزیهای مفید برای
مبتلایان به بیماری دیابت است.
رجبپور کندر، دارچین، میخک، زنجبیل، گزنه، کلپوره، قرهقات و خاکشیر را از جمله داروهای گیاهی مفید برای بیماران دیابتی عنوان کرد.