وی افزود: این نقش را مسقط از زمان "بیل کلینتون" رئیس جمهوری اسبق آمریکا ایفا می کرد و هدف ما از این میانجی گری این بود که درگیری و اختلاف بزرگی میان ایران و غرب به وجود نیاید، چرا که اگر این مساله اتفاق بیفتد پیامدهای ناگواری در منطقه خواهد داشت.
وی افزود: ما به ایفای نقش میانجی گرانه خود ادامه می دهیم.
دکتر حسن روحانی امروز در راس هیاتی بلند پایه وارد مسقط شد تا مذاکراتی را در عرصه های سیاسی و اقتصادی با مقامات عمان و در راس آنها "قابوس بن سعید" پادشاه این کشور، انجام دهد.
رئیس جمهوری کشورمان در بدو ورود به عمان با استقبال وزیر خارجه عمان و "فهد بن محمود آل سعید" معاون نخست وزیر این کشور مواجه شد.
روحانی پیش از آغاز این سفر به خبرنگاران گفت: این سفر اهمیت فراوانی در نزدیک ساختن دیدگاهها میان ایران و دیگر کشورهای اسلامی بویژه کشورهای همجوار دارد.
وی تاکید کرد: کشورهای جنوب حاشیه خلیج فارس و دریای عمان به دلیل وجود تنگه هرمز از اهمیت بسیاری برخوردارند.
یک روزنامه عمانی نیز با اشاره به سفر پادشاه عمان به ایران نوشت: سفر اخیر سلطان قابوس به تهران که به دنبال پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفت یک سفر تاریخی محسوب می شود و نقش سازنده ای در گسترش روابط میان دوکشور داشت. همچنین این سفر تاثیر مثبتی در رشد و شکوفایی دو کشور و ایجاد ثبات در منطقه خاورمیانه خواهد داشت.