به گزارش پایگاه 598 رییس اتحادیه قنادان و شیرینیپزان ایران از آغاز عرضه و تقاضای شیرینی شب
عید از ۲۰ اسفندماه خبر داد و گفت: تا سال آینده افزایش قیمتی رخ نخواهد
داد و افزایش قیمت بستگی به میزان افزایش هزینهی بیمه، هزینههای جانبی،
دستمزد کارگر و قیمت مواد اولیه دارد.
محمد نصرتی در گفتوگو با
ایسنا، اظهار کرد: اکنون زمان خرید پوشاک، آجیل و خشکبار است. وی در رابطه
با افزایش قیمت اقلام شیرینی گفت: پنج قلم از محصولات پرمصرف که قیمتگذاری
شدهاند همچنان با نرخ ثابت عرضه میشوند، اما دیگر اقلام بنابر کیفیت و
حجم عرضه و تقاضا تعیین قیمت منطقی خواهند شد.
رییس اتحادیه قنادان و
شیرینیپزان ایران خاطرنشان کرد: ناظران و بازرسان اتحادیه بر قیمت و
کیفیت شیرینیهای عرضه شده نظارت کامل دارند. نصرتی هر کیلو شیرینی تر درجه
یک را ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان، دانمارکی ۸۰۰۰ تومان، زبان و پاپیونی ۹۰۰۰
تومان، برنجی ۹۰۰۰ تومان و کیک یزدی را ۷۰۰۰ تومان اعلام کرد.
وی در پایان تاکید کرد: قیمتگذاری در سال آینده بستگی به میزان افزایش بیمه، هزینههای جانبی، دستمزد کارگر و قیمت مواد اولیه دارد.