کد خبر: ۲۰۸۹۲۲
زمان انتشار: ۱۴:۰۹     ۱۲ اسفند ۱۳۹۲

کارشناس فوتبال معتقد است جدایی سیموئز و نمازی موضوعی نیست که در شرایط فعلی حائز اهمیت باشد و نباید به آن در آستانه جام جهانی دامن زد.

امیر حاج رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی کناره رفتن دستیاران کی‌روش و صحبت‌هایی که مبنی بر بی توجهی به مربیان ایرانی می‌شود، بیان کرد: اطلاعاتم پیرامون جدایی سیموئز و نمازی‌زاده در حد خبرهایی است که در رسانه‌ها منتشر شده و کم است. با این وجود معتقدم می‌توان به جای مربیانی که از کادر فنی رفتند از مربیان ایرانی استفاده کرد. اینکه مربی ما در یک صحنه بزرگ جهانی حضور داشته باشد باعث افزایش تجربه‌اش می‌شود. همچنین در جریان هستم که آقای کفاشیان با کی‌روش توافق کرده در صورت تمدید قرار داد این مربی از دستیارهای ایرانی استفاده شود.

وی افزود: من این دیدگاهم را از منظر اینکه مربی ایرانی به مسائل فنی و نتیجه گیری کمک کند، نمی‌گویم. تنها دیدگاهم را به خاطر این می‌گویم که یک ایرانی در تیم ملی باشد و کار یاد بگیرد.

وی افزود: معتقدم نباید در آستانه جام جهانی به مسائلی مثل کناره‌گیری سیموئز و نمازی‌زاده دامن بزنیم. کی‌روش در زمان کنونی باید با فراغ بال کامل، انتخاب‌هایش را انجام دهد. فکر می‌کنم بحث رفتن دسیتارها و آمدن جایگزین موضوع چالش‌برانگیزی نیست که آن را برجسته کنیم. کی‌روش هم باید با خیال راحت کارش را انجام دهد و چنانچه قراردادش را تمدیدکرد به شرایط پایبند باشد و دستیار ایرانی به خدمت بگیرد.

کارشناس فوتبال با بیان این که در ورزش ایران، حاشیه‌ها مهمتر از متن است، تصریح کرد: فکر نمی‌کنم باز کردن دلایل رفتن نمازی‌زاده به سود فوتبال باشد. یک مربی می‌تواند با نپرداختن به این مسائل با ثبات و آرامش، تصمیم‌های مثبت‌تری بگیرد. این اتفاق‌ها هم در فوتبال طبیعی است. اینکه جامعه فوتبال و مردم بدانند چرا نمازی‌زاده رفت چندان مهم نیست. البته من با شفاف‌سازی مخالف نیستم ولی شاید کی‌روش ترجیح داد که از این ماجرا عبور کند.

حاج‌رضایی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا دیدارهای تدارکاتی در نظر گرفته شده برای تیم ملی می‌تواند رضایت‌بخش باشد، گفت: رضایت‌بخش هم نباشد از هیچی بهتر است! به هر حال خوشحالم اردوهای تیم ملی تحقق پیدا کرد. ما ایرانی‌ها یک ضرب و المثل داریم و می‌گوییم " کاچی بهتر از هیچی". گرچه فرصت سوزی زیادی داشته‌ایم اما اکنون که برنامه‌ها در مسیر واقعی‌اش قرار گرفته، هم باید حمایت کنیم.

این پیشکسوت فوتبال در بخش دیگری از گفت‌وگویش با ایسنا در آسیب شناسی نتایج ضعیفی که نمایندگان ایران در سالهای اخیر در لیگ قهرمانان آسیا کسب کرده‌اند، توضیح داد: بارها به مسائل اساسی در فوتبال اشاره کرده‌ام. این سه اصل شامل سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و مدیریت است. اگر پول باشد اما برنامه و مدیریت خوب نباشد، کار خراب می‌شود. اگر مدیریت و برنامه‌ریزی هم درست باشد اما پول نباشد باز هم به درد نمی خورد. این سه اصل باید در کنار هم باشند اما ما در فوتبال کشورمان، خیلی از این اصول را نداریم. روز نخست بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا روز بد ما بوده است و باید مثل همیشه بگوییم امیدواریم تا روز دوم بهتر باشیم. اما فوتبال ایران با فوتسال آسیا در تعارض است. ما در این دوره از بازی‌ها آمادگی حضور در مسابقات را نداشتیم و حتی وارد می‌شویم به سرعت از جریان بازی خارج می شویم واز مدار مسابقه بیرون می‌آییم. معتقدم با چشم انداز موجود بسیار سخت می‌توان امیدوار بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها