فارس نوشت: این مراسم در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان گلستان برگزار شد که نخستین سوال در ذهن این است که نام این مکان با نوع برنامهای که اجرا شد چه سنخیتی دارد؟ آیا ما در شهر گرگان مکانی را نداریم که گنجایش برگزاری مراسمهای بزرگ را داشته باشد؟ پس به واقع مسئولان استان و مرکز استان باید بیش از پیش به فکر چارهای برای این موضوع باشند.
* در لحظه نخست ورود به این مراسم میزی با طول بسیار زیاد چشمان را خیره میکرد که به نظر میآمد خانمهای محترمی که در پشت آن میزها قرار گرفتهاند کارکنان سازمان نظام مهندسی ساختمان هستند که به ترتیب حروف الفبا به مهندسانی که در مراسم حاضر میشوند پکیجی را با محتوی فرم نظرسنجی، ویژهنامه مراسم، ساندویچ کالباس و خیارشور به عنوان شام، کارت قرعهکشی و مسائلی از این دست میدادند؛ اینکه آن ساندویچها تا چه میزان بهداشتی و در شان مهندسان این سازمان به آن عظمت با هزینه میلیونی که برای مراسم شد، بوده موضوعی است که در نوع خود جالب توجه است.
* در سالن اصلی مراسم نیز صندلیها رنگهای متفاوت داشت و گویا صندلیهای جلوتر برای مهندسانی خاص پیشبینی شده بود؛ با دیدن این رنگها و تفاوت در محل نشستن مهندسانی که این مراسم برای تقدیر از آنها برگزار میشد به یاد انتقاد یکی از مهندسان ساختمان استان گلستان افتادم که در انتقاد از نظام ارجاع در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گلستان و دادن نظارت پروژههای ساختمانی برای آنکه خبرنگاران بهتر انتقادش را متوجه شوند گفته بود در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گلستان برخی مهندسان کیکهای گران قیمت و خوشمزه میخورند و برخی از مهندسان با نان خشک شکم خود و خانوادهشان را سیر میکنند.
دست زدن برای شادی روح اموات اقدامی شگفتانگیز در این جشن
* مراسمی که اعلام شده بود در ساعت چهار بعداز ظهر آغاز میشود در ساعت شش نخستین سلامش از دهان مجری پرسابقه کشورمان که وظیفه اجرای این مراسم را بر عهده داشت به گوش حاضرانی رسید که با دیدن ظاهر برخی از آنها اگر در ابتدای مراسم قرائت قرآن و اجرای سرود مقدس کشورمان اجرا نمیشد فراموش میکردی در استان گلستان و در ایران اسلامی قرار داری.
* مهندسانی که بیشترین سهمشان از فرهنگ مهندسی در کشور اسلامی بدحجابی بود و با برخی که گفتوگو میکردی این نوع ظاهر و پوشش را بخش مهمی از یک مهندس موفق میدانستند؛ شاید به دلیل آنکه نام جشن را بر روی این مراسم گذاشتند برخی از مهندسان سازمان نظام مهندسی این جشن سازمانی را با یک جشن خانوادگی به اشتباه گرفته بودند و حضور با این ظاهر را نوعی کلاس در شخصیت خود میدیدند.
* هیجان در این مراسم آنقدر موج میزد که طنزپردازی که برای اجرای برنامه با اجرای موزیکها و شعرهای خوانندگان غربی آمده بود برای قدردانی از خداوند رحمان و رحیم از حاضران خواست که دست بزنند، که این درخواست وی باعث اجرای دست و سوت خانمها و آقایان با همان ظاهر ذکر شده در بالا در کنار هم بود و حتی برای شادی روح اموات کف و سوت خواستار میشدند که در نوع خود شگفتانگیز بود.
* اما به واقع سهم این مهندسان از فرهنگ مهندسی و یا حتی مهندسی فرهنگی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است چیست؟ چرا ما نمیتوانیم جشنهای خود را آن هم جشنهایی که یک سازمان به این مهمی متولی برگزاری آن است براساس فرهنگ ایرانی و اسلامی که داریم نهادینه کنیم تا برگرفته از فرهنگ غربی و غیراسلامی نباشد؟
* دست زدنها و سوت زدنها در این مراسم تنها در اجرای طنزپرداز مراسم خلاصه نشد و در ادامه این هیجانها و شادیهای بیش از اندازه در واکنش به اجرای کنسرت بهنام صفوی خواننده جوان کشورمان نیز وجود داشت، چه بسا در صورتی که چراغهای خاموش و رقص نورهای انجام شده در این مراسم اجازه میداد تصاویر جالبتری از این مراسم میشد تهیه کرد.
مراسمی با چند صد میلیون هزینه و میهمانانی که مشکل سرویس بهداشتی داشتند
* قرعهکشی شش دستگاه تلویزیون السیدی، پنج گوشی تلفن همراه، چندین کمک هزینه سفرهای داخلی و خارجی و جوایز دیگر از نکات جالب توجه این مراسم بود که نمیشد منطقی را بین تعیین ساندویچ کالباس برای شام میهمانان و این جوایز گران قیمت دید.
* وجود بیش از 4 هزار میهمان برای چهار ساعت مراسم که با در نظر گرفتن دو ساعت تاخیر در ابتدای مراسم که این زمان را به شش ساعت افزایش داد و وجود تنها دو سرویس بهداشتی بحثبرانگیزترین موضوع در بین حاضران بود که صفهای بسیار طولانی را برای استفاده از سرویس بهداشتی برای میهمانان به وجود آورده بود که مورد اعتراض شدید میهمانان مهندس بافرهنگ قرار گرفته بود.