إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۰۷۲۴۸
زمان انتشار: ۱۴:۰۴     ۰۵ اسفند ۱۳۹۲
رئیس امور بنگاه‌های معاونت نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با بیان اینکه به احتمال زیاد بودجه ۹۳ به دولت ابلاغ می‌شود، گفت: ‌تصویب آیین‌نامه‌های اجرایی بودجه ۹۳ تا پایان سال نهایی می‌شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، علیرضا صالح با اشاره به اینکه شورای نگهبان چند ایراد به لایحه بودجه ۹۳ گرفته است، اظهار داشت: فردا جلسه صحن مجلس برگزار خواهد شد و امیدواریم که بودجه ۹۳ فردا به دولت ابلاغ شود.

رئیس امور بنگاه‌ها و مجامع معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: دولت آیین نامه‌های اجرایی بودجه را تا پایان اسفند سال جاری در هیات وزیران به تصویب خواهد رساند.

وی در پاسخ به این سوال که سیاست‌های اجرایی هدفمندی یارانه‌ها که در بودجه قرار دارد، نیز تا پایان اسفند ماه سال جاری نهایی خواهد شد، گفت: دولت مصمم است که تمامی احکام و آیین نامه‌های اجرایی بودجه ۹۳ را نهایی کند، اما زمان اجرای آن موکول به سال آینده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام