متن کامل نامه نماینده قوه مجریه در شورای نظارت بر صدا و سیما به شرح زیر است:
برادر گرامی جناب آقای مهندس ضرغامی
ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
به اطلاع شریف می رساند برنامه گزارش هفتگی که در تاریخ ۲۵/۱۱/۹۲ از شبکه یک پخش شده است مشتمل بر اشاعه اکاذیب بوده است:
در بخش «درگوشی» با پخش عکس ادعا شده است مشاور رییس جمهور با پوشش غربی در اجلاس داوودس حاضر شده است. متن خوانده شده روی تصویر عینا به شرح زیر است:
«این عکس عکسی از اجلاس داووس منتشر شده که در اون یکی از مشاورای رییس جمهوری با کراوات و پوشش غربی مشاهده می شد …اما وقتی کسی عنوان مشاور رییس جمهور یه کشور رو یدک می کشه بد نیس متناسب با پروتکل های اون کشور لباس بپوشه و در نشست های بین المللی شرکت کنه. فک نکنیم این درخواست خیلی زیادی باشه.»
از آنجا که بارها به صورت شفاهی و کتبی به آن سازمان محترم تذکر داده شده است انتصابات ریاست محترم جمهوری صرفا از طریق سایت رسمی دفتر ریاست جمهوری اعلام می شود، اصرار بر خلق مشاور و سپس همراه کردن وی با هیات همراه رییس جمهور در داووس و در نهایت نقد پوشش ایشان را نمی توان اشتباهی عادی تلقی کرد.
مستدعی است دستور فرمایید ضمن اصلاح مصداق در اولین برنامه، نسبت به اصلاح رویه نیز اقدام عاجل صورت بگیرد.
با احترام
حسام الدین آشنا
نماینده قوه مجریه در شورای نظارت بر صدا و سیما
رونوشت:
شورای محترم نظارت بر صدا و سیما
دفتر ریاست محترم جمهوری
فعالیت سه مشاور رئیس جمهور بدون ابلاغ حکم رسمی
به گزارش جهان، چندی پیش سایت سراج ۲۴ در تحلیل نوشته بود:
رئیس جمهور تا کنون برای سه مشاور عالی خود به دلایل مختلف حکم رسمی ابلاغ نکرده است. تا کنون بعد از تشکیل دولت تدبیر و امید برای سه مشاور رئیس جمهور از جمله محمدرضا صادق ، حسین فریدون و محمود سریع القلم حکم رسمی ابلاغ نشده است و این افراد بیشتر از احکام ستاد انتخاباتی خود بهره می برند.
این درحالی است که افردا نامبرده شده بیشترین قرابت را با رئیس جمهور دارند و اکثر کارهای تخصصی را این افرد انجام می دهند. برای نمونه حسین فریدون به عنوان مسئول اجرایی دفتر رئیس جمهور مشغول است، محمدرضا صادق به عنوان مشاور رسانه ای ستاد انتخاباتی تشکیلات معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی رئیس جمهور را مدیریت می کند و در آخر هم محمود سریع القلم ضمن آماده کردن پیش نویس های سخنرانی رئیس جمهور در حوزه مسائل سیاست خارجی و روابط بین الملل به وی مشاوره می دهد.
گمانه زنی های رسانه ای دلایل مختلفی را در مورد عدم تمایل رئیس جمهور برای انتصاب رسمی این افراد عنوان می کنند که پرونده اقتصادی، دوتابعیتی دو نفر از این مشاورین نمونه ای از این دلایل است.