به گزارش فارس، «آیسل فیضی» همسر بهرام فیضی شهروند بی گناه ایرانی بازداشت در باکو فاش کرد که بازجویان جمهوری آذربایجان برای گرفتن اعتراف مورد خوشایند رژیم صهیونیستی از همسرش، از شیوههای غیر اخلاقی و شکنجه استفاده کردهاند.
آیسل فیضی که خود تبعه جمهوری آذربایجان و مادر 2 فرزند میباشد با تاکید بر اینکه همسرش بیگناه است، افزود: مرا 2 بار به وزارت امنیت جمهوری آذربایجان بردند و با تهدید، بهرام را مجبور کردند که ادعای بازجویان آذری را بپذیرد.
وی با تاکید بر اینکه بهرام فیضی بی گناه بوده و هیچ طرحی علیه سفارت رژیم صهیونیستی نداشته است، افزود: همسرش برای اثبات بیگناهی خود 26 روز اعتصاب غذا کرده و یک بار نیز بخاطر شکنجههای وحشیانه، رگ دستش را بریده و اکنون وضعیت نامناسبی دارد.
آیسل فیضی همچنین با تاکید بر اینکه بعلت تهدیدات ناچار شده کشورش جمهوری آذربایجان را ترک کند، از مسئولان ذیربط وزارت امور خارجه کشورمان خواست برای آزادی همسر بیگناهش به تلاشهای خود ادامه دهند.
بهرام فیضی شهروند بیگناه ایرانی که حدود 10 ماه پیش به اتهام واهی تلاش برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی در باکو بازداشت شده است، در دادگاه نمایشی و بدون حضور نمایندهای از سفارت ایران به پانزده سال زندان محکوم شده است.
علیرغم ارسال یادداشتهای مکرر به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان، باکو با نقض مقررات بینالمللی امکان ملاقات سفیر با این شهروند بیگناه ایرانی را فراهم نکرده است.
2 ماه پیش چنگیز غنی زاده نماینده مجلس و مدافع حقوق بشر مدعی شده بود که هیچ مشکلی برای دیدار سفیر و مسئولان سفارت ایران با بهرام فیضی وجود ندارد، وی حتی پیشنهاد کرده بود که حاضر است به همراه سفیر مشترکاً با بهرام فیضی دیدار کند.
سفیر ایران در جمهوری آذربایجان پیشنهاد چنگیز غنی زاده برای دیدار مشترک با بهرام فیضی را پذیرفت، اما برغم گذشت 2 ماه نماینده مجلس جمهوری آذربایجان به وعده خود عمل نکرده و از پاسخ به سوال خبرنگاران نیز در این خصوص طفره میرود.
پیش از این مولایی مسئول کنسولی سفارت ایران در باکو نیز با اشاره به مفاد نامه دریافتی از بهرام فیضی گفت: وی اعلام کرده که در اعتراض به حکم سیاسی دادگاه دست به اعتصاب غذا زده و در شرایط خوبی به سر نمیبرد و لازم است توسط پزشک سفارت، مورد معاینه قرار گیرد.
چهار ماه پیش نیز یک شهروند ایرانی به نام حسن فرجی به بهانه عبور از مقابل سفارت رژیم صهیونیستی و رفتار مشکوک بازداشت و شکنجه و یک ماه زندانی شد، فرجی پس از آزادی اعلام کرد که اساساً از مقابل سفارت رژیم صهیونیستی عبور نکرده و ادعای باکو کذب محض بود.
جمهوری آذربایجان بر اساس تعهدات خود به رژیم صهیونیستی جهت ایجاد ایران هراسی هر از گاهی شهروندان بیگناه ایرانی یا اتباع خود را با اتهامات واهی بازداشت و با شکنجه سعی میکند از آنها به نفع رژیم صهیونیستی اعتراف بگیرد.