عضو هیئت مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: با مذاکرات صورت گرفته بین جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان، پیشرفتهای خوبی حاصل شده و امیدواریم شاهد برافراشته شدن پرچم واحد اصولگرایان برای انتخابات مجلس نهم باشیم.
به گزارش 598 به نقل از فارس، با گذشت حدود 40 روز از برگزاری اولین همایش اعلام موجودیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی با توجه به مباحثی که در مورد شکلگیری این جبهه تازه تأسیس بهراه افتاده است، برای روشنگری بیشتر با صادق محصولی از اعضای هیئت مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی در زمینه ضرورت تشکیل و تبیین مواضع این جبهه، به گفتوگو نشستیم که متن کامل آن از نظرتان میگذرد:
صادق محصولی عضو هیئت مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی بهعنوان مقدمه با تأکید بر تبعیت کامل تمام اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی از فرامین رهبری، ضمن طرح این سؤال که چگونه باید نسبت به ایجاد وحدت در بین گروههای وفادار به انقلاب تلاش کنیم و نقش گروههای طرفدار اصولگرایی چیست؟ گفت: جبهه پایداری بیشترین همّ خود را مصروف حفظ وحدت نیروهای مؤمن، انقلابی و حزباللهیهای ولایی میکند. حضور این عزیزان در صحنه موجب اقتدار نظام است و این امر دقیقا از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری است.
وی ادامه داد: گروههای مدعی اصولگرایی همه اصول خود را در کلیهی موضوعات باید از رهبری بگیرند و هیچ اصلی از اصول اصولگرایی اگر متکی به نظرات رهبری معظم انقلاب نباشد، از سوی امت ولایتمدار اصولگرائی تلقی نمیشود.محصولی افزود: ما هرگز حق نداریم در قبال مسایل موضعی داشته باشیم که کوچکترین زاویهای با مواضع رهبری داشته باشد که ما این تلقی را خیانت به امت حزبالله می دانیم؛ مردم اجازه نمیدهند فرامین رهبری عزیز در مسایل مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مورد بیاعتنایی قرار گیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که "از نظر شما برترین معیار جهت اطمینان از نحوه عملکرد افراد و گروههای سیاسی در شرایط فعلی چیست"، گفت: رهبری فرزانه بیانات بسیار روشن و صریح در خصوص جریان فتنه و انحراف دارند و برخورد گزینشی با بیانات معظم له را مردم مومن و ولایتمدار از سوی هر کسی باشد، بر نمیتابند.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی اضافه کرد: اینکه برخی سعی دارند فتنه 88 را به فراموشی بسپارند و از حافظه جامعه پاک کنند و یا با ادبیات متفاوت از کنار آن عبور میکنند، دقیقاً بر خلاف نظر ایشان عمل میکنند.
وی فعالیتهای انتخاباتی را صرفاً بخشی از فعالیتهای سیاسی این جبهه نوپا برشمرد و گفت: ما معتقدیم که ولی امر عزیزمان با انتخاباتی کردن بیش از حد فضای کشور مخالف هستند، رعایت مصالح جامع نظام را در فعالیتهای سیاسی ضروری میدانند، اصلی و فرعی کردن مسایل را از نخبگان بهطور جدی انتظار دارند، حضور مقتدرانه حزباللهیهای بصیر در صحنه از مطالبات جدی ایشان است، هرگونه جهتگیری منتهی به تضعیف عناصر فعال حزباللهی ولایتمدار در صحنه را نمیپسندند و آن را حرکتی مشکوک و غیر خودی میدانند، بهطوری که ادبیات دفاع معظم له از طلبه فداکار ناهی از منکر نمونه ای روشن از این مطالبه حکیمانه است.
این عضو جبهه پایداری با تأکید بر اینکه "هرگونه عدول از مواضع امام و رهبری حکیم و فرزانه خیانت به امت فداکار و جفای غیر قابل بخشش در حق امام شهدا ورهبری است"، خاطرنشان کرد: جبهه خودی با وسواس تمام باید از مواضع حکیمانه رهبری معظم انقلاب پاسداری کند. اگر کوچکترین گرد فراموشی و غفلت بر مواضع حیات بخش امام و رهبری بنشیند، بیتردید افول فروغ انقلاب را در پی خواهد داشت که این خیانت بزرگ در حق نسلهای آینده خواهد بود و انحرافی آشکار در مسیر انقلاب ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: چنانکه بعضیها به اسم اصولگرایی در جریان فتنه جزو قاعدین یا مردودین بودند و امروز برای توجیه عملکرد غلط خود در آن زمان، نقش خود را میانجی و متعادلکننده نظام (که در رأس آن ولیفقیه و رهبری فرزانه است) با سران فتنه و عناصر وابسته آنها تعریف میکنند که این، خود انحراف بزرگی است.
محصولی در ادامه با تأکید بر این موضوع که "حفظ دستاوردهای انقلاب از مهمترین تکالیف ماست"، افزود: هر دلداه به آرمانهای نظام و انقلاب اسلامی این موضوع را مهمترین رسالت خود می داند و این دستاوردها از استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در اثر براندازی رژیم ستمشاهی گرفته تا پایداریهای بینظیر امت در دفاع مقدس و غلبه بر جریان خطرناک دین ستیز اصلاحات در سال 84 تا دفع فتنه سال 88 و پیروزی ملت در جریان فتنه و زنده نگه داشتن خاطره حماسه نهم دی که از ایام الله است؛ همه وهمه از مصادیق دستاوردهای انقلاب محسوب میشود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی در مورد اولویت کاری جبهه پایداری در خصوص انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بحث انتخابات بحث اول ما نیست اما در خصوص انتخابات احساس میکنیم بر اساس مبانی امام راحل و رهبری فرزانه امت باید اظهارنظر کنیم و تکلیف داریم آنچه که اصول بحق است، بیان کنیم و عدول از اصول را هرگز جایز نمیدانیم چرا که عدول از اصول، خیانت بزرگ و غیر قابل جبرانی نسبت به نظام و اسلام است.
وی ادامه داد: وقتی میبینیم دشمن سیاست نفوذ را در صف اصولگرایان دارد، نمیتوانیم چشم خود را در مقابل توطئه ببندیم و لو اینکه عدهای از دوستان از این موضوع ناراحت شوند ولی ما موظف به حفظ میراث گرانبهای امام و شهدا هستیم که این با سیاسیکاریها میسر نیست.
محصولی در مورد نحوه همکاری جبهه پایداری با سایر گروهها و جریانهای سیاسی مورد تأیید نظام گفت: ما ازمذاکره با هر کس و هر جریان که در جبهه خودی باشد، استقبال میکنیم و مذاکره را موجب روشن شدن کنه مسائل میدانیم. همچنین توقع داریم که با سعه صدر برخورد شود چرا که با صبوری در مذاکره بسیاری از مسائل قابل حل است و انتظار داریم شاخصهها و معیارها در تبیین حق، فرمایشات پر مغز و راهگشای رهبری حکیم باشد. مانند رهنمودهای ارزشمند معظمله در خصوص بحث خودی و غیرخودی، عبرتهای عاشورا و هشدارهای تکان دهنده در خطبههای نماز جمعه 29 خرداد 88 و خطبههای روشنگرانه ایشان در مرقد مطهر امام عظیم الشان و بیانات گوهربار و پر فروغ ایشان در دیدارهای متعدد در خصوص تبیین فتنه و بصیرت افزایی و...
وی در بخش دیگری از این گفتوگو درباره برخی اتهامات منتشر شده علیه جبهه پایداری، اظهار داشت: ما باید انسجام خود را به گونهای حفظ کنیم تا عدهای که دارای منطق نیستند، در خصوص جبهه پایداری اظهارنظرهای سخیف نکنند، هر چند با این اظهارنظرها در شناساندن خود به مردم، زحمت ما را کم میکنند و خودشان با اظهارات جاهلانه و کینهتوزانه علیه جبهه حق رسوا میشوند.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی تصریح کرد: در عین حال دوستان انقلاب و امام و رهبری نیز باید مراقب باشند که با برخی اظهارنظرهای نسنجیده فضا را برای افراد مغرض و نفوذی مساعد نکنند. همگان باید به وحدت فکر کنیم، وحدتی با مبانی امام و رهبری و با اظهارات برگرفته از ادبیات رهبری، خصم دون را در ایجاد شکاف بین جبهه خودی مایوس کنیم و این شدنی نیست الا اینکه هدف از وحدت نخبگان و خواص، همان وحدت امت باشد و فضای ادبیات وحدت بین نخبگان و سیاسیون کشور متباین با فضای وحدت امت نباشد.
وی ادامه داد: اصولاً وحدتی مؤثر، سودمند و پایدار است که نتیجه آن وحدت امت در پیروی از ولایت مطلقه فقیه باشد وگرنه خدای ناکرده اگر افراد یا احزابی بر سر منافع ائتلاف کنند و این فضای معاملهگرانه را وحدت بنامند، پر واضح است که ملت بیدار و هوشیار مسئله را خواهند فهمید و از این ائتلاف رویگردان خواهند شد که در این زمینه باید نتیجه برخی از انتخاباتهای ادوار گذشته برای همه مایه عبرت باشد.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص اینکه گفته میشود جبهه پایداری به دنبال سهمخواهی در انتخابات مجلس نهم است، اظهار داشت: در انتخابات هیچ کس و هیچ گروهی سهم ندارد. انتخابات، شرکت سهامی یا تعاونی و غیره نیست. انتخابات حق ملت است و در فرایند آن، باید حقوق ملت و نظام تامین شود و فصل الخطاب همه رهنمودها در انتخابات، فرمایشات رهبری گرانقدر است، هیچ کس افضل از معظم له نیست و هیچ فردی بیش از آن عزیز حق اظهار نظر ندارد بنابراین، آنچه از فرمایشات امام و آقا فهم عمومی وجود دارد، همان ملاک عمل است.
وی با تأکید بر اینکه بهترین ملاک و شاخص راهبردی در انتخاب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی فرمایشات مقام معظم رهبری است، گفت: احدی از ما حق تفسیر خاص از فرمایشات معظم له را ندارد و ایشان هر چه بیان فرمودند، همان ملاک است. معظم له در گوشی سخن نمیگویند، ایشان در تبیین راه عملی انتخابات، صریح سخن میگویند، بنابراین، در خصوص شاخصهای انتخاب افراد چون به ملت برمیگردد، واضح و صریح اظهار نظر مینمایند. مثلا امام راحل فرموده اند که مثل مدرسها را انتخاب کنید؛ همین شاخص بسیار مهم و راهبردی را حضرت آقا تبیین فرموده اند که گذشته از توانمندی و صلاحیتهای کاربردی افراد، صلاحیتهای مکتبی و سیاسی را نیز بسیار دقیق بیان نمودهاند.
محصولی تصریح کرد: قطعاً معظم له بسیار نگران خواهند بود که ردپایی از انحراف و فتنه در ساز و کار انتخابات وجود داشته باشد که خدای ناخواسته در لیست کاندیداها ازافراد وابسته به فتنه یا جریان انحرافی و یا ساکتین در فتنه یا از افراد غیر شفاف و یا خواص مردود استفاده شود، بنابراین سخن از سهم خواهی جبهه پایداری لغو و بیهوده است.
وی ادامه داد: ما میگوییم نباید از ساکتین و مردودین فتنه در مرکزیت وحدت اصولگراها و در لیست نهایی نامزدها حضور داشته باشند و این سهمخواهی نیست، البته علاوه بر حضور نمایندگان اضلاع، حضور نمایندگان اشخاص حقیقی را در مرکزیت وحدت اصولگرایان میتوان سهمخواهی تلقی کرد و انشاالله بزرگان برای آن چارهاندیشی کنند تا جنبه سهمخواهی در آن بهشکلی مرتفع شود.
این عضو جبهه پایداری در خاتمه با توجه به پیچیدگیهای انتخابات پیشرو، به مقایسه شرایط سیاسی دوران مشروطیت با اوضاع سیاسی فعلی کشور پرداخت و گفت: آرایش سیاسی داخل و خارج در حال حاضر شاید شباهت نزدیکی به اوضاع مشروطیت دارد. در آن هنگامه بلا دشمن با ربودن دل و اندیشه عدهای از مومنان ساده دل در جبهه خودی انشقاق ایجاد کرد و همانطور که در آینه کلام امام راحل و رهبری دور اندیش و فرزانه بهوضوح قابل رؤیت است، جبهه شهید بزرگوار شیخ فضلالله نوری که جبهه حق بود مظلوم واقع شد.
وی اضافه کرد: اکنون نیز باید اندیشه کرد که اگر اوضاع سیاسی امروز ما مثل اوضاع مشروطیت باشد، در وضعیت کنونی کدام صف، صف حق است، همان صف را تقویت کنیم ما بقی یا صف دشمن است یا خودی که آب به آسیاب دشمن میریزد.
محصولی گفت: چگونه است در آن دوره بعضی فکر میکردند که اگر با برخی غربزدگان ارتباط داشته باشند، اسلام حاکم خواهد شد که نتیجه عکس شد. امروز نیز برخی فکر می کنند با به بازی گرفتن بعضی افراد وابسته به جریان فتنه و یا انحرافی، اوضاع مجلس آینده بهتر خواهد بود که قطعاً اشتباه میکنند.
وی تأکید کرد: جبهه پایداری با اشراف و هدایت فقهای بزرگوار انجام وظیفه میکند و بیشتر از جریانهای دیگر به نقش روحانیت انقلابی و ولایتمدار در مسایل کشور و هدایت کشور بهسوی تعالی اعتقاد دارد و ارزیابی ما از نقش حضرات آیتالله مهدویکنی، آیتالله یزدی، آیتالله مصباح و آیتالله خوشوقت در وحدت اصولگرایان بسیار مثبت است و با مذاکرات صورت گرفته بین جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان، پیشرفتهای خوبی حاصل شده که امیدواریم با رعایت و عملی شدن منشور اصولگرایی در مرکزیت وحدت اصولگرایان، شاهد برافراشته شدن پرچم واحد اصولگرایان برای انتخابات مجلس نهم باشیم.