فست فود سنتی موسوم به مونج گول از جمله غذاهای پرطرفدار در منطقه کشمیر است.
این غذا تنها منحصر به منطقه کشمیر بوده و نسلهاست که در بین ساکنان این منطقه مورد استفاده قرار میگیرد.
اگر چه سبک زندگی مردم کشمیر تغییر یافته ولی مونج گول همچنان مقبولیت خود را حفظ کرده است.
مونج گول انواع زیادی دارد که با مواد مختلف آماده میشود از جمله مونج گول سیب زمینی، مونج گول ماهی، مونج گول ساقه نیلوفر آبی، مونج گول فلفل سبز و مونج گول نخود.
مواد اولیه این غذا پس از مخلوط شدن با آرد برنج و ادویههای مخصوص، 2 بار در روغن سرخ میشود.
«حلوا» و «پراتا» نیز نوع دیگری از این غذا میباشند که حلوا طعمش شیرین است و پراتا مانند نان روغنی است که طعم مخصوصی دارد.
فروشندگان دورهگرد معمولا این غذا را روی گاریهای دستی قرار میدهند و آن را در نقاط مختلف شهر به فروش میرسانند.
البته مونج گول بیشتر در اطراف زیارتگاههای صوفیان فروخته میشود.
این غذا از غذاهای مورد علاقه کشمیریها در اعیاد و جشنها نیز محسوب میشود.