وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۹۷۱۲۴
زمان انتشار: ۱۱:۵۸     ۲۳ دی ۱۳۹۲
یک شبکه خبری روسی در گزارشی اعلام کرد: وزیرخارجه روسیه در آخرین تلاشها در زمینه توافق برای حضور ایران در کنفرانس ژنو 2 درباره سوریه، با جان کری و اخضر الابراهیمی دیدار خواهد کرد.

به گزارش پایگاه 598، مهر به نقل از راشاتودی نوشت: "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه امروز دوشنبه با "جان کری" همتای آمریکایی خود و "اخضر الابراهیمی" نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در پاربس دیدار خواهد کرد.

بنابراین گزارش، دستور کار اصلی این نشست سه جانبه بررسی نهایی مشارکت یا عدم مشارکت ایران در کنفرانس ژنو 2 درباره سوریه است که با توجه به مواضع گذشته مسکو موافق آن و واشنگتن مخالف این حضور است.

البته نماینده سازمان ملل در امور سوریه و دبیرکل سازمان ملل نیز همواره طی مواضعی بر لزوم مشارکت ایران در کنفرانس بین المللی درباره سوریه در راستای حل بحران این کشور تاکید ورزیده اند.

"لوران فابیوس" وزیر خارجه فرانسه نیز اخیرا از تمایل خود برای حضور در نشست سه جانبه لاوروف، کری و الابرهیمی که درباره مقدمات کنفرانس ژنو 2 برگزار می شود، خبر داد.

در نهایت آن طور که به نظر می آید پس از نشست امروز در پاریس موضوع مشارکت ایران در کنفرانس ژنو 2 نهایی و اعلام خواهد شد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام