نیما، همسر ساناز، به جرم قتل از نوع درجه دو در زندان به سر می برد اما تاکنون اعتراف نکرده است
پس از مرگ ساناز نظامی، قرار شد جسد او در آمریکا دفن شود. چون پدرش دوست داشت با این کار فکر کند دخترش هنوز زنده است و آن سوی دنیا به زندگی و تحصیلش ادامه می دهد. تحمل دوری ساناز به این شکل برای پدرش کمی آسان تر بود.
براساس گزارشی که هفته نامه سرنخ دراین باره نوشته، مشکلی بر سر راه دفن ساناز در آمریکا وجود داشت؛ نبودن قبرستانی برای مسلمانان در ایالت میشیگان.
عموی ساناز در گفت و گو با سرنخ گفته است:« اگر می خواستیم ساناز را در همان آمریکا دفن کنیم، باید او را در شهر دیترویت که حدود 8 ساعت با میشیگان فاصله داشت، می بردند. قرار بود همه این کارها را خود بیمارستان انجام دهد اما اتفاقی رخ داد که هنوز برای ما باور کردنش سخت است. ماجرای اهدای عضو ساناز در میشیگان بسیار سر و صدا کرده بود. خیلی ها تحت تاثیر ماجرای غم انگیزی که برای او رخ داده بود قرار گرفته بودند.این موضوع تا جایی پیش رفت که یکی از پزشکان جراح بیمارستان طی جلسه ای که با فرماندار میشیگان داشت، توانست اجازه تاسیس یک قبرستان برای مسلمانان را در کنار قبرستان مسیحیان میشیگان بگیرد و ساناز را به عنوان اولین مسلمان در این قبرستان دفن کردند.»
کشیش بیمارستان میشیگان به پدر ساناز نظامی قول داده تا زمانی که زنده است و در میشیگان زندگی می کند، اجازه ندهد ساناز تنها بماند.
"
پرسنل بیمارستان میشیگان مراسم دفن ساناز را به نیابت از خانواده اش انجام دادند
"
محل دفن ساناز نظامی به عنوان اولین مسلمان دفن شده در قبرستان مسلمانان میشیگان