وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۹۰۹۷۰
زمان انتشار: ۱۰:۳۷     ۳۰ آذر ۱۳۹۲
روزنامه انگلیسی تایمز در گزارشی تایید نشده نوشت مقامات ارشد ترکیه برای کمک به ایران جهت دور زدن تحریم های بانکی، ۴۰ میلیون پوند رشوه دریافت کرده اند.
به گزارش 598 به نقل از تسنیم، روزنامه انگلیسی تایمز طی گزارشی تایید نشده نوشت بر اساس شواهدی که پلیس ترکیه در تحقیقات خود بدست آورده مقامات ارشد این کشور برای کمک به ایران به منظور دور زدن تحریم ها و نقل و انتقال چندین میلیارد دلاری ۴۰ میلیون پوند رشوه دریافت کرده اند.

هفته گذشته رسانه های ترکیه از کشف یک شبکه گسترده فساد مالی در این کشور و بازداشت ۵۰ نفر در این رابطه خبر دادند. برخی گزارش ها از نقش فعال رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در این شبکه خبر می دهند. در میان دستگیرشدگان تجار سرشناس و فرزندان برخی وزرا حضور دارند.

این اتهامات اردوغان را با بزرگترین مشکل خود در طی ۱۱ سال نخست وزیری اش مواجه ساخته است. وزرای دخیل در این ماجرا به شدت تحت فشار قرار گرفته اند تا استعفا دهند.

همچنین بر اساس گزارش ها یک تبعه ایرانی نیز که تابعیت ترکیه را اخذ کرده است در بین دستگیرشدگان قرار دارد. وی به انجام عملیات پولشویی و نقل و انتقال غیرقانونی ۸۷ میلیارد یورو بین ایران و ترکیه متهم شده است.

پلیس ترکیه که از دسامبر ۲۰۱۱ در جستجوی ر.ض بود، متوجه شد وی در صادرات غیرقانونی طلا نیز دست دارد. وی از طریق پرداخت رشوه به مقامات دولتی، ۱.۵ تن طلا به خارج از ترکیه انتقال داده بود. گفته می شود وی ده ها میلیون دلار رشوه پرداخت کرده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام
Statcounter