به گزارش 598 به نقل از فارس، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 22 آذر 92 را اعلام کرد.
طبق این گزارش قیمت لبنیات، تخم مرغ، برنج، حبوب، میوههای تازه سبزیهای تازه و قند شکر افزایش یافت. همچنین گوشت قرمز کاهش قیمت داشته و روغن نباتی، چای و گوشت قرمز بدون تغییر بودند.
*لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه معادل 0.2 درصد، پنیر پاستوریزه 0.4 درصد و شیر پاسترویزه 0.5 درصد افزایش داشت. بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 1.9 درصد افزایش یافت و شانهای 85000 الی 105000 ریال فروش میرفت.
*برنج و حبوب
دراین هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه دو هر یک معادل 0.2 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب، قیمت عدس معادل 0.1 درصد و لوبیا قرمز 0.9 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.
*میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری خربزه عرضه نمیشد و پرتغال درجه دو و هندوانه عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی رد سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه میشد.
میوه فروشیهای سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه قیمت خربزه بدون تغییر بود. بهای انگور معادل 2.7 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.6 درصد تا 10.9 درصد افزیاش یافت. در گروه سبزیهای تازه بهای گوجه فرنگی معادل 20.8 درصد، سیب زمینی 0.3 درصد و پیاز 1.9 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.4 درصد تا 6.8 درصد کاهش داشت.
*گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود. قیمت گوشت مرغ معادل 0.5 درصد کاهش یافت.
*قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای شکر معادل 0.6 درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
*تغییرات قیمتی در یک ماه اخیر
بر این اساس، در یک ماه گذشته قیمت لبنیات 1.4 درصد، تخم مرغ 1.5 درصد، برنج منفی 0.3 درصد، حبوب منفی1.9 درصد، میوههای تازه منفی 3.1 درصد، سبزی های تازه 3.7 درصد، گوشت قرمز 2.5 درصد، گوشت مرغ 0.7 درصد، قند و شکر 0.6 درصد، چای منفی 0.6 درصد و روغن نباتی صفر درصد تغییر داشته است.
گروه کالایی | درصد تغییر نسبت به هفته قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنیات | 0.3 | 1.4 | 22.5 |
تخم مرغ | 1.9 | 1.5 | 30.3 |
برنج | 0.2 | 0.3- | 51.5 |
حبوب | 0.1 | 1.9- | 57.5 |
میوههای تازه | 3 | 3.1- | 25.6 |
سبزیهای تازه | 2.9 | 3.7 | 62.3 |
گوشت قرمز | 0 | 2.5 | 38.6 |
گوشت مرغ | 0.5- | 0.7 | 42.7 |
قند و شکر | 0.3 | 0.6 | 23.3 |
چای | 0 | 0.6- | 18.2 |
روغن نباتی | 0 | 0 | 22.2 |
انتهای پیام/ک