کد خبر: ۱۸۶۸۸
زمان انتشار: ۱۹:۱۰     ۰۷ شهريور ۱۳۹۰

یک فعال سیاسی اصول گرا ،گفت: هنوز هم اگر سران فتنه بیایند در رسانه ها و رودررو و بگویند که اشتباه کرده اند؛ مقام معظم رهبری این قدرت و سعه صدر را دارند که آنها را عفو نمایند، ولی به نظر بنده آنها عاقبت به شر شدند.

احمد نجابت عضو شورای مرکزی انقلاب اسلامی و نماینده سابق مجلس در گفتگو با عصر امروز با تبیین و ریشه یابی انحراف سران فتنه در رابطه با سرنوشتی که برای آنها می توان متصور شد نکاتی شنیدنی را یادآور شده است که در متن زیر به  این موارد اشاره می کنیم :

- فتنه از زمان حضرت آدم وجود داشته است و اولین فتنه گر تاریخ قابیل بود که برادرش هابیل را به خاطر مکر شیطان و امیال نفسانی اش به قتل رساند.

- در باب فتنه حضرت علی (ع) در نهج الباغه می فرمایند: هیچ وقت دعا نکنید که فتنه در جامعه محو شود ، زیرا که سبب امتحان شماست و باید به سلامت از آن عبور کنید.

- در طول تاریخ ازفتنه سامری در عصر موسی (ع) گرفته تا فتنه های زمان پیامبراسلام(ص) و اهل بیت (ع) و همچنین دسیسه های عظیمی که علیه روحانیت اصیل امثال شهید اول ، مرحوم مدرس ، شیخ فضل الله نوری و شهید بهشتی وجود داشته ، فتنه در زندگی جوامع بشری امری اجتناب ناپذیر بوده است .

تاریخچه فتنه در انقلاب اسلامی

-از خرداد ۴۲ که امام خمینی (ره) به میدان آمدند تا ۲۲ بهمن ۵۷ که انقلاب به پیروزی رسید فتنه ها یکی پس از دیگری رشد کردند و مثل یک دمل چرکین بر پیکره انقلاب اسلامی نشستند.

- پس از آن تاریخ انقلاب اسلامی یک روز خالی از دسیسه ها و فتنه های رنگارنگ نبوده است.

- از قضیه منافقین گرفته تا نفاق بنی صدر، انحراف منتظری ها ، فشارهای آمریکای جنایت کار ، جنگ تحمیلی و... نمونه هایی از نمایان شدن دستی چدنی بود که از آستین فتنه بیرون می آمد .


فتنه جریان اصلاحات در ۱۸ تیر

- فتنه ۱۸ تیر ۷۸ که بنده در زمان به وقوع پیوستن آن افتخار نمایندگی مجلس را داشتم از هجمه های سنگینی بود که به نظام تحمیل شد .

-۱۸ تیر از فتنه هایی در طول انقلاب اسلامی بود که با ندای محکم رهبر انقلاب مبنی بر برخورد حسینی با هجمه ها و دشمنی های جریان نفاق ، نشان داد که دیگر فتنه جویی علیه نظام اسلامی توسط ملت بی پاسخ نخواهد ماند

فتنه ۸۸ و نقش مقام معظم رهبری در خنثی سازی آن

-فتنه ها و هجمه هایی که در زمان حضرت امام (ره) متوجه نظام اسلامی می شد حاصل طراحی های طیف هایی نظیر منافقین ، ضدانقلاب ، جبهه ملی و سلطنت طلب ها بود که با توجه به شخصیت کاریزماتیک حضرت امام (ره) و روشن بودن دشمنی ها و نفاق جریان های ضد انقلاب به هر ترتیبی که بود با همت ملت ایران رفع می شد .

- در زمان ایجاد فتنه ۸۸ به دلیل پیچیده بودن اتفاقات و اختلاط دوست و دشمن در یک لباس درایتی تمام عیار لازم بود که این فتنه عمیق را خنثی کند.

-حضور برخی از یاران قدیمی انقلاب ، روحانیون ، برخی از مسئولین و ... در سنگر اول این فتنه نشان از عمق ماجرایی بود که اتاق فکر فتنه برای نظام اسلامی طراحی کرده بود که خوشبختانه با رهنمودهای رهبر انقلاب و هوشیاری ملت مسلمان ایران آتش این فتنه هم خاموش شد .

مدریت رهبر انقلاب در رابطه با اتفاقات بعد از فتنه 88


- در روز های بعد از فتنه ۸۸ با وجود اینکه خیل کثیری از ملت خواستار محاکمه و اعدام سران فتنه بودند ، رهبر انقلاب در فرمایشات حکیمانه خویش سخن از جذب حداکثری و دفع حداقلی به میان آورند که خشم ملت را فرو نشاند.

- حامیان فتنه به جای عبرت گرفتن و متنبه شدن ، به خیال خام خود اینگونه تصور کردند که رهبر انقلاب در موضع ضعف هستند، همان طور که به امیرالمؤمنین می گفتند عدم جنگ در برابر معاویه نشانه ترس ایشان است؛ حضرت فرمودند: ( حاشا و کلا که ترس در وجود من باشد وظیفه من این است که تا جایی که می توانم آنها را از مسیر انحراف بازگردانم).


-حضرت آیت الله خامنه ای الحق و الانصاف روش پیامبر(ص) و حضرت علی(ع) را معیار تصمیمات خویش قرار دادند ولی افرادی نظیر ( کروبی ، موسوی ، خاتمی) متأسفانه برخی از اهل سکوت گوش و چشم های خود را به روی حقایق بسته اند.

- زیاد بودند زبیرها و طلحه ها که با وجود اینکه از نزدیکان پیامبر به شمار می رفتند در حکوت امیر المومنین(ع) گرفتار مطامع دنیا و از دشمنان آن حضرت شدند.

-  اگر سران فتنه با خدای خود خلوت می کردند و تحلیل درستی از اوضاع می داشتند و به عاقبت خود می اندیشیدند، حالشان این گونه نبود.


امام خمینی(ره) می فرمایند: اسلام از بزرگان بسیاری لطمه خورد، که خیانت های عظیمی در حق دین کردند وقتی ایشان در باره منتظری می فرمایند که حاصل عمر من هستند می شود گفت با وجود انحراف در چنین افرادی امام (ره) دق کرد.

سران فتنه عاقبت به شر شدند

- هنوز هم اگر سران فتنه بیایند در رسانه ها و رودررو و بگویند که اشتباه کرده اند ؛ مقام معظم رهبری این قدرت و سعه صدر را دارند که آنها را عفو نمایند، ولی به نظر بنده آنها عاقبت به شر شدند .

-نجابت در ادامه سخنانش اشاره ای هم به نقل مکان شیخ مهدی کروبی به ویلایی در جماران کرد و گفت :
در اول انقلاب امام خمینی و امروز رهبر معظم انقلاب دائما هشدار داده اند که نکند طلبه ای از ذی طلبگی خود خارج شود.

-مقام معظم رهبری در سالهای گذشته در جلسه ای خصوصی که با روحانیون داشتند ، فرمودند: خیلی چیزها حلال است ولی برای ما درست نیست، همچنین فرمودند من نه اهل ریاضتم و نه شما را دعوت به ریاضت می کنم اما تقلیل المعیشه برای روحانیت توصیه شده است .

-شنیدن چنین خبر هایی از افرادی که خود را روحانی می دانند نشان می دهد که هیچ توجهی از سوی این گمراهان به این مسئله حیاتی نشده است.

امثال شیخ مهدی کروبی فراموش کرده اند که امام (ره ) دائما می فرمود :
اگر ماست بقالی ترش باشد می گویند که فلان بقال ماستش ترش بود ولی اگر طلبه ای خطا کند می گویند تمام روحانیون این طور هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها