به گزارش
سرویس نقد رسانه پایگاه 598، سال گذشته پس از ساخت فیلم ضد ایرانی «آرگو» موج عظیمی از محکوم کردن ها و اعتراضات شخصیت های سیاسی و فرهنگی ایران نسبت به این روایت هالیوودی از تسخیر سفارتخانه آمریکا به راه افتاد که موضع گیری های وزیر وزارت ارشاد، سازمان سینمایی و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس را نیز در پی داشت.
واکنش ها نسبت به آرگو به انتشار بیانیه و محکوم نمودن های همیشگی مختص نشد و مقامات سینمایی کشور خبر از شکایت از سازندگان فیلم ضدایرانی آرگو در محاکم بین المللی را دادند و به منظور پیگیری حقوقی این موضوع از «ایزابل کوتان پیر» وکیلی فرانسوی دعوت بعمل آمد و وی مسئولین این کار را پذیرفت.
صحنه هایی از مستند "مرد ما در تهران" در این بین اخبار متعددی در مورد ساخت فیلمی سینمایی و همچنین ساخت سریالی برای پاسخ به آرگو در مصاحبه های با مسئولین فرهنگی کشور در رسانه ها منتشر گردید که گویی وعده ورود فیلم سازان به تاریخ انقلاب اسلامی و مقابله با تحریف وقایع کشور تاریخ مصرفی داشت که با آغاز به کار دولت تدبیر و امید پایان یافت.
موضع معتدل! وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم درباره فیلم آرگو و عدم تمایل آقای جنتی برای پیگیری شکایت از سازندگان فیلم آرگو و نیز عدم حمایت رئیس سازمان سینمایی کشور از وکیل فرانسوی که چند ماه پیش برای پیگیری شکایت ایران از سازندگان آرگو به ایران دعوت شده بود مهر مختومه ای بر پرونده فیلم آمریکایی آرگو زد.
اما این پایان ماجرا نبود و چندی پیش رسانه های غربی خبری را در خصوص ساخت فیلمی دیگر از داستان تسخیر سفارت آمریکا در ایران و عملیات خروج شش دیپلمات آمریکایی منتشر نمودند.
(لری واینستاین و دروو تایلور سازندگان مستند) "مرد ما در تهران" نام مستند جدید
دولت کانادا در مورد تاریخ ایران است که در اعتراض به عدم استفاده سازندگان آرگو از مشاورین کانادایی و عدم نمایش تلاش های سفارت کانادا در تدارک حمله کماندوهای آمریکایی به سفارت و نجات گروگان ها ساخته شده است!مستندی که در سایه بی توجهی مسئولین فرهنگی کشور و عدم تمایل آقایان برای پیگیری حقوقی و ساخت آثار سینمایی برای شرح صحیح وقایع انقلاب اسلامی به تحریف مجدد برگی دیگر از تاریخ کشورمان پرداخته است.«کن تیلور»، سفیر وقت کانادا در ایران در مراسم اکران مستند "مرد ما در تهران" این مستند در تلاش است که کمک قابل ملاحظه سفارت کانادا در تهران در جمع آوری اطلاعات ضروری برای طراحی و تدارک حمله کماندوهای آمریکایی به سفارت و نجات گروگان ها و نقشه ای که در نهایت با سقوط هلی کوپترهای آمریکایی در طبس پایان یافت را به روابتی کانادایی به نمایش بگذارد.همچنین پس از نمایش این فیلم در کانادا، جلسه پرسش و پاسخی با حضور کن تیلور، سفیر وقت کانادا در تهران، جو کلارک نخست وزیر وقت کانادا به همراه کارگردانان فیلم، درو تیلور و لری واینستین برگزار شد که نخست وزیر وقت کانادا در این جلسه با انتقاد از تحریف تاریخ ایران توسط آرگو گفت که یکی از مهم ترین حقایق به نمایش درنیامده در آرگو، همکاری بی دریغ همکارانش در اتاوا در تهیه و صدور کلیه مدارک لازم برای اجرای این عملیات بوده است!
جلسه پرسش و پاسخ با حضور سفیر وقت کانادا در تهران و نخست وزیر وقت کانادا
جا دارد که مسئولین فرهنگی کشور از تلاش بی وقفه کانادا برای نجات دادن تاریخ ایران از دست فیلم سازان آمریکایی به علت عدم نمایش تلاش های مامورین کانادایی در جاسوسی از ایران تشکر نمایند و همچنان بر خواب خرگوشی خود ادامه دهند تا که شاید فرجی گردد ...