کد خبر: ۱۸۳۰۶۶
زمان انتشار: ۱۱:۵۱     ۲۸ آبان ۱۳۹۲
صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در اقدامی تحسین‌برانگیز در بخش‌های مختلف خبری ۲۵ آبان با پخش مستندی کوتاه درباره فتنه ۸۸ به واکاوی تحلیلی وقایع شرم‌آور فتنه و فتنه‌گران در مدت ۸ ماهه خرداد تا بهمن ۱۳۸۸ پرداخت.
به گزارش 598 fi krg hc فارس، سیروس محمودیان امروز سه شنبه 28/08/92 طی یادداشتی در روزنامه وطن امروز نوشت: 1- صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در اقدامی تحسین‌برانگیز در بخش‌های مختلف خبری 25 آبان 92 با پخش مستندی کوتاه درباره فتنه 88 به واکاوی تحلیلی وقایع شرم‌آور فتنه و فتنه‌گران در مدت 8 ماهه خرداد تا بهمن 1388 پرداخت که اتفاقا این برنامه با اقبال عمومی مواجه شد. توجه اختصاصی صدا و سیما به حرمت‌شکنی فتنه‌گران در عصر عاشورای آن سال و تشریح بخش‌هایی از اقدامات شنیعی مانند رقص و پایکوبی، سوت و کف‌زدن و هلهله یزیدی در عصر عاشورا، به آتش‌کشیدن نمادهای عزاداری سیدالشهدا(ع) توسط فتنه‌گران و مضروب و مصدوم ساختن عزاداران حسینی از نکات قابل توجه این مستند بود.

2- در ادامه این مستند تلویزیونی ضرورت دارد صدا و سیما برای یافتن پاسخ پرسش‌هایی که در 4سال گذشته بی‌جواب مانده است، برنامه‌های متنوع تلویزیونی را در شکل مناظره و بحث و گفت‌وگوی تحلیلی تهیه و به نمایش عمومی گذارد. کندوکاو برای ارائه پاسخی منطقی و مستند درباره شناسایی آمران اصلی و عوامل و حامیان پشت پرده فتنه و چرایی عدم اعلام برائت برخی خواص مدعی از فتنه‌جویان می‌تواند حلقه مکمله اینگونه برنامه‌های روشنگرانه تلویزیونی را تشکیل دهد. واضح است موسوی و کروبی فقط عروسک‌های خیمه‌شب‌بازی بودند که عناصر بدذات معاند از حس قدرت‌طلبی و ناخالصی سیاسی – انقلابی مذموم آنان نهایت بهره را برده و به اردوکشی‌های خیابانی شکل انتخاباتی دادند. لذا افشای عناصر پشت پرده فتنه از رسالت‌های تاریخی صدا و سیماست.

3- فتنه 88 فاجعه اسفباری بود که ریشه‌های پنهان آن در توطئه‌های پیچیده استکبار جهانی علیه انقلاب اسلامی نهفته است که بصیرت دینی و هوشیاری مقام معظم رهبری و متقابلا ولایت‌پذیری ملت فهیم ایران توطئه دشمنان اسلام را ناکام گذاشت.

در حقیقت فتنه 88 آزمونی جدی برای احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌های مختلف داخلی بود که عملا و متناسب با مواضع اتخاذی میزان پایبندی خویش به ارزش‌ها و آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشته و در پشت‌سر یا مقابل رهبری به صف‌آرایی بپردازند. فتنه یادشده اگرچه هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل کرد اما ریزش و رویش و رونمایی از نیات غیرانقلابی برخی خواص مدعی استوانه نظام بودن از جمله رهاوردهای عبرت‌آموز این فتنه است.

4- یادآوری و بازخوانی چندباره عبرت‌های فتنه 88 یکی از ضرورت‌های حال حاضر کشور است. در سال‌های اخیر یک جریان افراطی وابسته به دشمن کوشش جدی دارد تا به بهانه‌های مختلفی از جمله اعتدال و میانه‌روی، تبعات سهمگین فتنه در ابعاد داخلی و بین‌المللی را ناچیز جلوه دهد. البته به بوته فراموشی سپرده‌شدن زوایای متنوع فتنه 88 در نزد اذهان عمومی ذات اقدامات فرافکنانه این جریانات ماهیتا ضد انقلاب را شکل می‌دهد. آنها سعی دارند به هر نحو ممکن از بازخوانی علل بروز یا تبیین دقیق همه آثار نهان فتنه در عرصه داخلی و بین‌المللی ممانعت کنند. بدیهی است اگر خواص جامعه در تیر 1378 با دقت به ریشه‌یابی فتنه کوی دانشگاه و در ماه‌های بعد، به حوادث مجلس ششم می‌پرداختند، بی‌شک 10 سال بعد کشور با فتنه جدیدی با رمز آشوب «تقلب در انتخابات» مواجه نمی‌شد.کمترین غفلت از عبرت‌های فتنه 88 فی نفسه می‌تواند زمینه را برای فتنه‌های آتی مهیا کند.

5- بی‌شک غفلت عوام، آلوده شدن برخی خواص به دست‌اندازی به بیت‌المال و ثروت‌اندوزی حرام، حاکمیت تدریجی مدیریت اشرافی، وادادگی سیاسی در مقابل دشمنان نظام و رخنه نگاه افراطی در لباس اصلاح‌طلبی بخشی از علل شکل‌گیری و شدت‌یابی فتنه در آن مقطع بوده است. عمده سران فتنه 88 افراد افراطی بودند که با استفاده از ظرفیت‌های خبری رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی و همسو با رسانه‌های بیگانه با رمز «تقلب در انتخابات» آشوب‌های خیابانی را دامن زده و در نهایت در عصر عاشورای 88 نیات باطل خویش را به معرض دید ملت ایران گذاشتند. فضاسازی سنگین رسانه‌ای، بهره‌کشی سیاسی از نسل جوان و استفاده ابزاری از شبکه‌های اجتماعی از عمده کارکردهای افراطیون فتنه‌گر بود. خارج نشینی جمع کثیری از فتنه‌جویان دلیل مستدلی مبنی بر وابستگی سیاسی این اشخاص است.

6- از یک منظر اگرچه فتنه 88 با نافرمانی متوهمانه موسوی و کروبی در پذیرش شکست انتخاباتی شروع و سپس به اردوکشی‌های خیابانی منجر شد اما باید گفت که تقلب در انتخابات، رمز آشوب افراطیونی بود که به‌دلیل نبود تعریف روشنی از اعتدال و میانه‌روی در جامعه زمینه را برای براندازی نرم مهیا دیده و با هدف رویارویی خیابانی با نظام وارد عرصه کارزار با ملت ایران شدند.

7- نگاهی به تفاسیر و رهنمودهای عملیاتی شبکه‌های خبری صهیونیستی در آن مقطع گواه روشنی است که احساساتی کردن جوانان و ارائه تعریفی وارونه از اصلاحات و اعتدال رمز استمرار فتنه در 8 ماه یادشده بود. در حال حاضر ضرورت دارد نخبگان و اندیشمندان جامعه مسؤولانه به ارائه تعریفی دقیق، کاربردی و حقیقی از اعتدال همت گماشته و تفاوت‌های اعتدال و اغفال مردم به نام اعتدال را تبیین کنند.

8- در خاتمه ضمن تقدیر از تلاش‌های صدا و سیما در تبیین عبرت‌های عاشورای 88 به سهولت می‌توان گفت که اینگونه برنامه‌های راهبردی در جهت دفاع از حریم اسلام، عاشورا و انقلاب اسلامی قابل تفسیر است. در واقع یکی از رسالت‌های تاریخی ـ انقلابی که صدا و سیما برعهده دارد این است که بی‌توجه به جوسازی‌های افراطیون مدعی اعتدال و اصلاح‌طلبی به تشریح و تبیین زوایا و ابعاد گوناگون فتنه 88 همت انقلابی گمارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها