به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کراچی، فصل شکار در پاکستان آغاز شده است و بیشتر فئودالها و خانهای ایالتهای «پنجاب»، «سند» و «بلوچستان» به این سرگرمی روی آوردهاند.
این در حالی است که شیوخ عرب از کشورهای مختلف از جمله عربستان، امارات، قطر و بحرین نیز در این فصل برای شکار به پاکستان سفر میکنند.
در بیش از 46 منطقه ایالت سند پرندگان کمیاب که بخشی از آنان پرندگان مهاجر هستند شکار میشوند.
مرغ شاخدار، قوش، عقاب، شاهین، قرقاول و پرندگان صحرایی از جمله پرندگان کمیابی هستند که در مناطق مختلف پاکستان شکار میشوند.
َ
به طور معمول، شکارچیان حرفهای به ویژه اعراب، علاقه زیادی به شکار پرندگان کمیابی دارند که از سیبری به پاکستان مهاجرت میکنند و به همین منظور کمپهای خود را در مسیر مهاجرت این پرندگان برپا میکنند.
در برخی مناطق نیز از روستاییان خواسته میشود با دریافت مبلغی حیواناتی را که قرار است شکار شوند به طرف محلی که شکارچیان مستقر شدهاند کوچ دهند.
طبق قانون شکار در پاکستان، هر شکارچی میتواند 15 پرنده شکار کند و گروههایی که اقدام به برپایی کمپ میکنند فقط اجازه دارند 60 پرنده شکار کنند اما معمولا به این قانون عمل نمیشود و اعراب با پرداخت رشوه بیش از حد مجاز شکار میکنند.شکارچیان محلی اجازه دارند پرندگانی از تیره مرغابی و اردک را شکار کنند و این پرندگان را در بازار به فروش برسانند. شکارچیان محلی در فصل شکار درآمد خوبی کسب میکنند و شهر کراچی به بازار بزرگ فروش انواع پرندگان تبدیل میشود.
مهاجرت پرندگان به پاکستان در فصل سرما آغاز میشود و این پرندگان به مدت 4 ماه در مناطق مختلف این کشور زندگی میکنند. بیش از 223 گونه پرنده به پاکستان مهاجرت میکنند و بیشتر گذرگاههای آبی و اطراف رودخانهها را برای زندگی انتخاب میکنند.
نزدیک ساحل کراچی و منطقه «تهته» محل خوبی برای شکار باز است و در ایام فصل سرما بیش از 200 جزیره کوچک و بزرگ این منطقه مملو از کمپهای شکار است که تعداد این کمپها گاهی اوقات به بیش از 700 کمپ میرسد.
باز «پیریگرین» و «سیکر» نیز دو گونه نایاب باز هستند که در پاکستان شکار میشوند.
برای فروش انواع باز در فصل شکار بازارهای بزرگی در مناطق مختلف کراچی آغاز به کار میکنند و این پرندگان با قیمتهای سرسامآوری فروخته میشوند.