
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِاللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَاللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُاللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دلهای شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانههای [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن میسازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشتهى يزدان / با همه مردمان با ايمان
598، سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال بعد از ظهر روز گذشته در یکی از خیابانهای تهران دچار سانحه رانندگی شد و خسارت زیادی به خودروی وی وارد گردید.
اکبرپور که با خودروی بنز خود در حال رانندگی بود با اصابت یک خودرو دیگر با سرعت زیاد به اتومبیل خود مواجه شد ولی خوشبختانه مهاجم استقلال در این سانحه جان سالم به در برد و اتفاقی برای او رخ نداد. البته به خودروی اکبرپور خسارت زیادی وارد شد ولی مهاجم استقلال در این سانحه رانندگی آسیبی ندید.
اکبرپور در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی افتاده است، گفت: «از بعد از ظهر امروز با تماسهای مکرر دوستانم و البته هواداران استقلال روبرو شدم. من دچار سانحه رانندگی شدم اما زندهام و در شرایط طبیعی به سر میبرم.»
وی در پایان گفت: «از هواداران استقلال که باز هم لطف خود را به من نشان دادند و پیگیر وضعیتم بودند، تشکر میکنم.»
فارس