به گزارش پایگاه 598 ، تعیین استاندار قم که در ابتدا تصور می شد به سرعت انجام می شود، با گذشت نزدیک به 100 روز از آغاز فعالیت دولت دهم، تبدیل به کلافی پیچیده شده است.
پیریایی، استاندار فعلی قم، در شرایطی سخت جایگزین حجت الاسلام موسی پور، تنها استاندار روحانی کشور شد و در حالی که مردم قم و حتی مراجع تقلید از تعویض موسی پور ناراحت بودند، با در پیش گرفتن یک دوره سکوت و فعالیت در پشت صحنه که عمده آن، مهار رسانه های مخالف به روش های گوناگون بود، توانست آرامش از دست رفته استانداری قم بعد از تعویض ناگهانی با موسی پور برگرداند اما خاطره فعالیت ها و سرکشی های مجدانه حجت الاسلام موسی پور، از یاد مردم قم نرفت.
از این رو یکی از نخستین گمانه زنی ها برای استانداری قم در دولت یازدهم، موسی پور بود. گفته های وزیر کشور در مورد استاندار روحانی برای قم، ظن بازگشت موسی پور به قم را تقویت کرد اما پاسخ نه محکم وی، سبب شد گمانه زنی ها به سراغ دومین گزینه روحانی قم برود که کسی جز حجت الاسلام والمسلمین بنایی نبود.
علی بنایی، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در مجلس هشتم، از جمله کسانی بود که هم با استاندارد روحانی بودن استاندار هم خوان بود. سابقه چندین سال نمایندگی مردم قم و مهم تر از آن بومی قم بودن، نوید این را می داد که بنایی استاندار قم در دولت یازدهم است اما اختلافات سیاسی با مطرح شدن نام بنایی بالا گرفت و باعث شد تا نام نامزدهای دیگری برای تصدی پست استانداری قم مطرح شود.
سومین نامزد مطرح شد که انتخاب وقی قطعی به نظر می رسید، دریادار عباس محتاج بود. محتاج که در دولت نهم، سابقه استانداری قم را در کارنامه خود داشت، شخصیتی مرضی الطرفین به شمار می رود و این چنین گمان می رفت که وی جانشینی پیریایی می شود.
همه چیز برای انتخاب دریادار محتاج برای استانداری قم مساعد بود و به نظر می رسید هیئت دولت وی را به عنوان استاندار قم معرفی می کند که به طور ناگهانی، مشغولیت های دیگر دریادار محتاج مطرح شد و تردید بر معرفی وی به عنوان استاندار قم، سایه افکند.
در حال حاضر، گزینه اصلی استانداری قم همچنان دریادار محتاج است و نام دیگری به طور جدی مطرح نشده است. محتاج مورد حمایت نماینده قم، مهندس امیرآبادی نیز هست و به نظر می رسد اگر مشکلات خارج از دولت وی حل شود، بر صندلی استانداری قم در دولت یازدهم تکیه زند.
منبع: خبرگزاری تسنیم