وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۷۷۷۳۰
زمان انتشار: ۱۹:۵۷     ۰۸ آبان ۱۳۹۲
فرستاده ویژه سازمان ملل در پرونده بحران سوریه در ادامه سفرش به این کشور با سفیر ایران در دمشق دیدار کرد.
به گزارش 598، خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، «اخضر ابراهیمی» فرستاده ویژه سازمان ملل در پرونده بحران سوریه در ادامه سفرش به این کشور و دیدار با مقامات سوری با «محمد رضا شیبانی» سفیر ایران در سوریه نیز دیدار کرد.

وی صبح امروز با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه نیز دیدار کرده بود که جزئیاتی از این دیدار منتشر نشده و گزارش‌های رسانه‌ای حاکی است که ابراهیمی به همراه «فیصل مقداد» معاون وزیر خارجه سوریه هتل شیراتون که محل اقامتش در سوریه بوده را با کاروان سازمان ملل ترک کرده است.

ابراهیمی در راستای مقدمه چینی به منظور برگزاری نشست ژنو 2 از هفته گذشته سفر منطقه‌ای خود را آغاز کرده بود که در جریان آن به مصر، عمان، اردن، قطر، ترکیه، عراق، ایران و لبنان سفر کرده بود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام