کد خبر: ۱۷۶۹۰۵
زمان انتشار: ۱۱:۵۶     ۰۶ آبان ۱۳۹۲
در صفحه فیسبوک ظریف منتشر شد
وزیر خارجه کشورمان ابراز داشت: خوشحالم که مردم و مسئولان عالیرتبه از سیاست خارجی حمایت می‌کنند و تأییدهای محکم و مجددی از این حمایت‌ها را دریافت کردم که باعث دلگرمی من و همکارانم شد.

به گزارش 598 به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی‌اش در فیس‌بوک با اشاره به ملاقات روز شنبه با اخضر ابراهیمی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه نوشت: دیروز، بعد از یک هفته استراحت درمانی در منزل، به وزارت امور خارجه رفتم. البته در دوران استراحت هم جلسات و کار را از منزل دنبال می‌کردم. به عبارتی دورکاری!

روز شنبه، بعد از چند ملاقات و دیدار و جلسه داخلی، با اخضر ابراهیمی نماینده ویژه دبیرکل ملل متحد در مورد سوریه، که به تهران آمده است دیدار و پس از آن مصاحبه مطبوعاتی مشترک داشتیم و در مورد روش‌های کمک به بازگشت صلح به سوریه و امنیت به منطقه گفتگو کردیم. 12 سال پیش با آقای ابراهیمی در کنفرانس بن، برای بازگرداندن صلح به افغانستان پس از رهایی از طالبان همکاری خوب و موفقی داشتم و امیدوارم این بار هم بتوانیم به توقف خونریزی در سوریه کمک کنیم.

در روزهای گذشته شاهد تحولات مختلفی بودیم. مهرورزی‌های فراوانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به بنده و سیاست خارجی حتی در معابر عمومی پایتخت ابراز شد! که البته نگرانی زیادی از آن نیست. خوشحالم که مردم و مسئولین عالی‌رتبه کشور از سیاست خارجی حمایت می‌کنند و در این دو روز هم تأییدهای محکم و مجددی از این حمایت‌ها را دریافت کردم که باعث دلگرمی بنده و همکارانم شد. امیدوارم که بتوانیم با حمایت مردم و مسئولین باری را از دوش کشور و مردم برداریم و در مقابل این همه بزرگواری شما شرمنده نشویم.

نکته دیگر. آنچه در روز عیدغدیر اتفاق افتاد برای همه تلخ بود. نظرات و انتقادات شما را هم در این زمینه دیدم و گرچه توقع دوستان برای موضع گیری پیرامون مسایلی که از حوزه مسئولیت من خارج است را غیرواقع بینانه می‌دانم، ولی از اینکه صفحه مرا برای اظهارنظرهای خود قابل می‌دانید خوشحالم و از همه شما سپاسگزار، که حتی در پاره‌ای از موقعیت‌ها، اگرچه با تلخی، بازهم به یاد من هستید. به قول نظامی گنجوی:

اگر با من نبودش هیچ میلی

چرا ظرف مرا بشکست لیلی

به هرحال در این زمینه اظهار نظر وزیر محترم اطلاعات، که قبل از من توجه همکار گرانقدرم سرکار خانم دکتر ابتکار را جلب کرده بود، به نظر من هم شروع خوبی برای برخورد سازنده با این گونه موارد است: «برقراری امنیت باید در چارچوب باشد. خداوند از پایمال شدن حق خود اگر سهوی و غیرعمدی باشد گذشت می‌کند اما از پایمال شدن حق مردم حتی اگر سهوی هم باشد نمی‌گذرد. کسانی که دل به مهر نظام مقدس جمهوری اسلامی بسته‌اند و علاقه‌مند به رشد این نظام هستند باید در جهتی حرکت کنند که همه ملت احساس امنیت کنند و البته پیشگیری مقدم بر درمان است.»

امیدوارم در روزهای آینده بیشتر در مورد تحولات سیاست خارجی برای شما گزارش دهم.

*حادثه سراوان نمونه‌ای از نتایج گسترش افراط‌گرایی در منطقه

تعدادی از دوستان به درستی در مورد شهدای سراوان تذکر داده بودند. در ابتدا این ضایعه دردناک را به خانواده های عزیز این شهدای بزرگوار و به همه مردم بزرگ ایران تسلیت عرض می کنم.

راستش قصد داشتم در گزارش فردایم به این موضوع بپردازم. چون برنامه ریزی کرده‌ایم که فردا صبح تماس تلفنی با وزیر امور خارجه پاکستان در مورد این جنایت هولناک تروریستی داشته باشم. دیروز هم تمام وزارت امور خارجه بسیج شده بود تا تحرکات لازم را برای برخورد با این اقدام غیرانسانی که نمونه‌ای از تروریسم بین‌المللی و نمادی از گسترش افراطی گری در منطقه است را انجام دهد. دوستانی که نسبت به پیگیری موضوعاتی مثل سوریه و افغانستان انتقاد می‌کنند، باید به این نکته توجه کنند که حادثه دردناک سراوان یک نمونه از نتایج گسترش افراط گرایی در منطقه است. افراط و تروریسم مرز نمی‌شناسد. در جهان امروز امنیت قابل تفکیک نیست و لذا برای حفظ امنیت کشور خود ناگزیریم به برقراری امنیت در منطقه کمک کنیم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها