کد خبر: ۱۷۶۰۵
زمان انتشار: ۱۳:۴۷     ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
بی بی سی در تفسیر سخنان 'دیوید کامرون' ( David Cameron )گفت:«به زودی خانواری که معلوم شده یکی از اعضایش در ناآرامی های چند روز پیش شرکت داشته از مسکنی که دولت در اختیارش گذاشته اخراج خواهد شد.»
به گزارش 598 به نقل از مشرق از جام، شبکه تلویزیونی بی بی سی(BBC) مورخ 13 آگوست (22مرداد) اعلام کرد:«دستگیری متهمان به غارتگری فعلا کارساز شده است . بیش از 1600 نفر دستگیر و حدود نیمی محاکمه شده اند .»
بی بی سی افزود: حالا نخست وزیر انگلیس از مجازات تازه ای حرف می زند:«به نظرم برخورد ما با کسانی که جامعه خودشان را غارت می کنند تاکنون بیش از اندازه ملایم بوده است . »
دیوید کامرون مجازات تازه معترضان را اعلام نمود:«نباید گذاشت چنین کسانی از مسکن دولتی استفاده کنند. »

بی بی سی درادامه به تفسیر سخنان دیوید کامرون پرداخت و ادامه داد :«شاید به زودی خانواری که معلوم شده یکی از اعضایش در ناآرامی های چند روز پیش شرکت داشته از مسکنی که دولت در اختیارش گذاشته اخراج شود.»

شایان ذکر است در حالی که رسانه‌های انگلیسی و به ویژه "بی.بی.سی انگلیسی"(( BBC Englishتلاش گسترده‌ای برای «دزد»، «احمق» و «آشوبگر» خواندن معترضان به کار گرفته‌اند، تا عملکرد خشونت آمیز پلیس انگلیس را توجیه نمایند؛ کارشناسان مسائل اجتماعی در انگلیس تأکید دارند که این معترضان، اقشار ضعیفی از مردم انگلیس هستند که سال‌ها در معرض تحقیر دولت این کشور قرار داشته و اکنون در جریان این اعتراضات، مجالی برای ابراز وجود یافته‌اند. اما دولت انگلیس به جای اصلاحات اجتماعی و رسیدگی به وضعیت معیشتی معترضان ، قصد دارد با مصادره منازل مسکونی آنها ، این افراد را آواره و به طور کلی سرکوب نماید.

در پایان برای نشان دادن نمونه ای از تلاش «بی.بی.سی» انگلیسی برای شورشی نشان دادن معترضان و عکس العمل مخاطبان آن ، به گزارشی که در سایت خبری تحلیلی تابناک منتشر شده، اشاره می نماییم .

مجری این شبکه تلویزیونی با "دارکوس هو"خبرنگار مطرح انگلیسی تماس گرفت و از وی پرسید: آیا شما از شورش‌های اخیر شوکه نشدید؟!در حالی که «بی.بی.سی» انتظار داشت پاسخ این خبرنگار، تأیید اظهارات مجری و محکوم کردن شورش‌‎ها باشد، "دارکوس هو" این گونه پاسخ داد: "نه هرگز. من پنجاه سال است در لندن زندگی می‌کنم و اقوام و گروه‌های مذهبی زیادی در اینجا می‌بینم؛ اما درباره این حادثه، آنچه مطمئن هستم آن که حاکمان سیاسی و حتی پلیس هم هیچ درکی از آن ندارند، ولی اگر از جوانان سیاه پوست درباره مردم انگلیس بپرسید، به شما خواهند گفت که در انگلیس چه می‌گذرد. در اینجا نام مردی را می‌شنوید که خانواده، برادر، خواهر و دوستانی دارد. نام این مرد "مارک دوگان" است. پلیس سر او را نشانه گرفته و او را کشت."

مجری «بی.بی.سی» برای جلوگیری از ادامه این اظهارات، به میان سخنان خبرنگار می‌پرد و می‌گوید: آقای "هو" ما هنوز نمی‌دانیم دقیقاً چه اتفاقی افتاده است. باید منتظر گزارش پلیس بمانیم.
مجری که به شدت دستپاچه شده، با فرافکنی تلاش می‌کند با متهم کردن خبرنگار به دست داشتن در آشوب‌ها، مانع از ادامه افشاگری‌های وی شود و می‌پرسد: آقای "هو" شما گفتید که با این شورش‌ها ناآشنا نیستید. آیا شما در این اغتشاشات شرکت داشته‌اید و می پذیرید بخشی از آن بر عهده‌تان بوده است؟

خبرنگار سیاه‌پوست که با این ترفندهای «بی‌بی‌سی» آشناست، پاسخ می‌دهد: من هرگز اغتشاشی را بر عهده نداشته‌ام. اتفاقاً در تظاهراتی که برای پایان دادن به این بحران‌ها برگزار شده است، شرکت داشتم؛ بنابراین، بد نیست مقداری به سیاه‌پوستان پیر در کشورهای غربی احترام بگذارید و از متهم کردن من به عنوان یک شورشی بپرهیزید.

گفتنی است، این مصاحبه که بیش از 3 میلیون بار در سایت "یوتیوب" (YouTube) دیده شده، به یکی از تاثیرگذارترین رخدادها برای جلب توجه رسانه‌‎های غیرانگلیسی به یاغی نبودن معترضان تبدیل شده است و پس از انتشار این مصاحبه و مطالب دیگری از این دست، شبکه‌هایی چون "سی.ان.ان"(CNN)و "یورونیوز"(Euro News)، کمتر از واژه "دزد "و "یاغی" برای معترضان استفاده کردند و در جریان این موضوع قرار گرفتند که معترضان انگلیسی، گروهی از مردم هستند که ده‌ها سال است توسط دولت انگلیس تحقیر شده و همواره از امکانات و تسهیلات اجتماعی محروم بوده‌اند.

قابل توجه اینکه بر پایه گزارش رسانه‎ها، پس از پخش این برنامه، شمار بسیاری از بینندگان "بی‌.بی‌.سی" با این شبکه تماس گرفته‌ و اعتراض خود را به توهین مجری" بی‌.بی‌.سی" به خبرنگار سیاه‌پوست که وی را به شرکت در اغتشاشات متهم کرده بود، ابراز کرده‌اند. حجم این اعتراضات به اندازه ای بوده که «بی‌بی‌سی»، مجبور به عذرخواهی از این خبرنگار شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها