
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس، مقامات اندونزی از کشته شدن یک تن و زخمی شدن دو نفر دیگر درپی وقوع زلزلهای به قدرت 5/3 ریشتر در غرب این کشور خبر دادند.
بنا بر اعلام سازمان زمین شناسی آمریکا، مرکز این زمین لرزه در 32 کیلومتری جنوب غرب شهر "ریولوئت" در استان آچه و در عمق 48 کیلومتری زمین گزارش شده است.
سخنگوی سازمان ملی کاهش خطر و فجایع طبیعی اندوزی نیز در این باره گفت: یک پیرمرد 90 ساله در حالی که همراه با ساکنان دیگر روستای "تانگسه" در منطقه "پیدی" پس از زلزله در حال فرار بود دچار سکته قلبی شد و جان خود را از دست داد.
وی همچنین در ادامه افزود که دو تن دیگر از روستاییان نیز درپی این زلزله زخمی شده و با شکستگی استخوان به بیمارستان منتقل شدند. 160 خانه مسکونی و دو مسجد نیز درپی این حادثه به شدت آسیب دیده است.