به گزارش پایگاه 598 به نقل از شبکه خبر دانشجو، حجت الاسلام پناهیان ۲۰ مردادماه در جمع دانشجویان شرکت کننده در طرح ضیافت تکمیلی در دانشگاه فردوسی مشهد، با استناد به روایات دینی، ریشه فتنههای آخرالزمان را در خانههای علمای ناسالم دینی دانست و گفت: باید قدرت تشخیص عالم سالم از عالم ناسالم را پیدا کنیم.
حجت الاسلام پناهیان با اشاره به فتنه های پیش رو گفت: فتنه جدید التقاط به معنی گذشته نیست که یک تئوری روشن با دین به صورت آشکار ادغام شود؛ بلکه التقاط جدید، ادغام سلیقه ها در دین است.
وی در خصوص ویژگی این نوع التقاط افزود: ویژگی التقاط جدید آن است که اصلا التقاط نیست، بلکه عدم رعایت اولویت ها در میان مفاهیم دینی می باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: درک صحیح دینی رعایت اولویت هاست.
پناهیان با اشاره به تاریخ اسلام و موضوع خوارج که به نام دین به جنگ با حضرت علی(ع) برخاستند، هشدار داد: در آینده کسی خارج از دین با ما دشمنی نمی کند و تمامی حرف ها ظاهر دینی می یابند.
وی با اشاره به فتنه های آخرالزمان بیان داشت: در آخرالزمان امتحان ها آن قدر سخت می شود که کسانی که مردم به آنها تکیه می کردند، فرو می ریزند.
این استاد حوزه و دانشگاه با تقسیم تاریخ انقلاب به دو دوره التقاط آشکار و پنهان گفت: در دوران التقاط آشکار، ملاک حزب اللهی بودن، این بود که التقاط صریح مجاهدین خلق پذیرفته نشود، به همین دلیل عده ای در اوایل انقلاب حزب اللهی خوانده شدند.
پناهیان پایان دوران دفاع مقدس را آغاز دوران التقاط پنهان برشمرد و مفهوم آن را ادغام مفاهیم دینی و غیر دینی دانست.
وی با اشاره به مبارزه حضرت امام(ره) با این التقاط و آشکار شدن چهره واقعی برخی از حزب اللهی های سابق ادامه داد: امام بعد از جنگ، یک جنگ نرم را علیه التقاط پیچیده یا پنهان آغاز، و علیه لیبرالیزم شمشیر کشیدند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: اینکه حضرت امام(ع) در آخرین سال عمر خود، مفهوم اسلام ناب و اسلام آمریکایی را تبیین کردند، نتیجه همین مبارزه است.
پناهیان خاطرنشان کرد: اکنون دوران التقاط پنهان به پایان رسیده، و دوران التقاط جدید که ادغام سلیقه ها با دین می باشد، فرا رسیده است.