کد خبر: ۱۷۴۶۸۵
زمان انتشار: ۰۹:۵۲     ۲۸ مهر ۱۳۹۲
در حالی بیش از دو ماه از فعالیت ربیعی، به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گذرد که هنوز حکم رؤسای سازمانهای بیمه سلامت، بهزیستی و صندوق بازنشستگی امضاء نشده است و در واقع رؤسای این سازمان‌ها برای اجرای برنامه‌های خود در بلاتکلیفی به سر می برند!
به گزارش 598 به نقل از فارس، وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی یکی از مهمترین وزارتخانه‌های کشور است که به طوری معمول هر فرد با آن سر کار دارد و به همین دلیل مدیران و روسای سازمان‌های مربوطه آن باید بتوانند با اجرای برنامه‌ها صحیح و هدفمند، شرایط خوبی را برای قشرهای مختلف مردمی فراهم کنند.

صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان بیمه سلامت ایرانیان، صندوق بیمه عشایر و روستائیان، سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بهزیستی کشور از جمله سازمان‌های زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی هستند.

علی ربیعی، پس از نشستن بر صندلی وزارت، در نخستین اقدام خود (سعید مرتضوی) مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی را عزل و (سیدتقی نوربخش) جایگزین وی کرد.

ربیعی در خصوص این جابه‌جایی و تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی گفت: به دلیل اهمیت داشتن سازمان تأمین اجتماعی و سر و کار داشتن این سازمان با بیش از ۳۵ میلیون بیمه شده تصمیم گرفتم، تغییراتی در این سازمان بدهم.

به گزارش فارس پس از تغییر در سازمان تأمین اجتماعی و امضاء حکم مدیرعامل این سازمان، به نظر می‌رسید که ربیعی بنا دارد با سرعت به برنامه‌های خود ادامه دهد اما گذشت زمان موضوع دیگری را روشن کرد.

در حال حاضر روسای دو سازمان و دو صندوق مهم زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برای اجرای برنامه‌های خود بلاتکلیف هستند و حتی در برخی از موارد در خصوص تخصیص اعتبارات به ادارات استان‌ها با محدویتی‌های روبرو هستند که به نظر می‌رسد وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی باید در این خصوص تدبیری اتخاذ کند.

ایرانداخت عطاریان(مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری) همایون هاشمی(رئیس سازمان بهزیستی کشور) محمد باقر هداوند ( مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان) مجید موسویان(مسئول بیمه عشایر و روستائیان) از جمله روسایی هستند که حکم آنها به اتمام رسیده است و برای اجرای برنامه‌های آتی خود بلاتکلیف هستند.

در همین راستا علی ربیعی،وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در تاریخ ۱۵ شهریور سال جاری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس با اشاره به اینکه قصد بنده در حال حاضر تغییر در زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های وابسته به آن نیست، اظهار داشت: در مرحله اول و با توجه به حساسیت و اهمیت سازمان تأمین اجتماعی، تغییرات لازم را در این سازمان ایجاد کردم.

وی تصریح کرد: بنده بر اساس شایسته سالاری و تخصص، افراد را برای سازمان‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان بیمه سلامت انتخاب خواهم کرد.

ربیعی در پاسخ به این پرسش که تغییرات در سازمان‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از چه زمانی آغاز خواهد شد، گفت: فعلاً بنا ندارم تغییراتی در مدیران و رؤسای سازمان‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدهم و مدیران و رؤسایی که هم‌اکنون انتخاب شده‌اند به کار خود ادامه خواهند داد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها