وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۷۳۵۲۲
زمان انتشار: ۱۱:۲۰     ۲۱ مهر ۱۳۹۲
اوحدي:
رئیس سازمان حج زیارت گفت: این 140 زائر ایرانی که با ویزای غیر معتبر وارد عربستان شدند به ایران بازگردانده شدند.
مهندس اوحدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در این باره گفت: متاسفانه بخاطر علاقه بسیار مردم به زیارت خانه خدا مورد سوء استفاده یک سری افراد سودجو قرار می‌گیرند که با وعده و وعیدهای واهی مقدار بسیار گزافی پول از آنان گرفته و برای آنان روادید غیر معتبر صادر می‌کنند.

وی در ادامه افزود: آنان علاوه بر اینکه هزینه گزافی متحمل می‌شوند اما در عوض نمی‌توانند وارد عربستان شوند زیرا این افراد سودجو با گرفتن ویزا از دیگر شرکت‌های هواپیمایی از جمله قطر و عراق این زائران را وارد عربستان کردند که فردای همان روز به دلیل غیر معتبر و جعلی بودن ویزاها به ایران بازگردانده شوند.

اوحدی خاطر نشان کرد: به تمامی عزیزانی که قصد زیارت حج تمتع- عمره و عتبات را دارند توصیه می‌کنیم از طریق سازمان حج و زیارت و دفاتر زیارتی مورد تائید این سازمان اقدام به ثبت نام نمایند و به وعده و وعیدهای افراد سودجو اعتماد نکنند تا هم هزینه‌‌ای از دست ندهند و هم به راحتی و با اطمینان به زیارت مکان‌های مورد نظر خود بپردازند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام