کد خبر: ۱۷۳۰۵۱
زمان انتشار: ۱۸:۰۹     ۱۹ مهر ۱۳۹۲
احتمال آزادی یک مفتی وهابی از زندان با حکمی سبک پس از قتل و شکنجه دختر ۵ ساله‌اش باعث خشم عمومی در رسانه‌ها شده و گروه‌های حقوق بشر در تلاش برای مجازات شدید‌ترین این فرد به ظاهر مذهبی هستند.
به گزارش 598 به نقل از مجله مهر، لاما القمدی،دختر ۵ ساله یک مفتی وهابی در سال ۲۰۱۲ در حالی به بیمارستان برده شد که آثار شدید ضرب و شتم و شکنجه بر روی بدن او مشهور بود. پس از ۱۰ ماه بستری بودن در بیمارستان اما این بچه به خاطر قساوت پدرش جانش را از دست داد تا پای پرونده به رسانه‌ها کشیده شود. پدر این بچه که از مفتی‌هایی است که هر چند وقت یک بار در تلویزیون عربستان سعودی دیده می‌شود حالا  با حکمی سبک روبرو شده و می‌تواند خیلی زود به خانه‌اش بازگردد. .فیهان القمدی متهم به قتل دختر 5 ساله اش  است که آثار ضربات زیادی در بدن این کودک مانند شکستگی جمجمه،کمر،دنده ها،بازوی چپ و آثار جراحات و سوختگی وجود داشته است.مددکاران اجتماعی همچنین می‌گویند چندین بار به وی تجاوز شده و سوزانده شده است.  حالا پس از کش و قوس‌های فراوان و اعتراض‌های مختلف گروه‌های حقوق بشر دادگاه عربستان سعودی این مفتی وهابی را تنها به ۸ سال زندان و ۶۰۰ ضربه شلاق محکوم کرده است. این پرونده در رسانه‌های مختلف جهان بازتاب گسترده‌ای داشته و اعتراض‌ها به حقوق بشر در عربستان را افزایش داده است.
 
 
اوایل سال جاری میلادی انتشار خبر صدور حکم آزادی فیهان القمدی باعث اعتراض‌های مختلف شد. بر اساس گفته فعالان حقوق بشر با وجود صدور مجازات سبک برای این مفتی وهابی او ممکن است حتی با پرداخت  دیه بتواند از زندان رفتن هم خلاص شود. گفته می‌شود احتمال دارد دادگاه عربستان سعودی پرداخت معادل ۵۰ هزار دلار را به جای حکم زندان و شلاق او بپذیرد. گروه‌های حقوق بشر با اعلام ناکافی بودن مجازات این فرد اعلام کرده‌اند که این مسئله باعث تکرار موارد مشابه در این کشور توسط وهابی‌های تندرو خواهد شد. سیدا محمد علی،مادر  لاما القمدی با شکایت‌های مختلف و گفت و گو با رسانه‌ها اعلام کرده که باید عامل قتل بچه‌اش به مجازات واقعی‌اش برسد. او با تأکید بر شکنجه شدن دخترش با وحشیانه‌ترین شیوه‌ها خواستار اجرای عدالت شده است. 
 
 کشوری که در آن حقوق بشر معنا ندارد
نقض حقوق بشر در عربستان به‌قدری گسترده است که یکی از رسانه‌های عربی چندی پیش پیشنهاد کرد که نام عربستان به این خاطر وارد کتاب‌ رکوردهای گینس شود! این موارد تنها گوشه کوچکی از هشدارهایی است که سازمان‌هایی مانند عفو بین الملل و دیده‌بان حقوق بشر درباره این کشور مطرح کرده‌اند.زنان عربستان با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند. سال گذشته اعتراض‌ آنها برای به دست آوردن حق ساده‌ای مانند رانندگی به یک موضوع جهانی تبدیل شد. زنان عربستانی در سال گذشته تلاش کردند تا با رانندگی مخفیانه در شهرهای مختلف و قرار دادن فیلم‌های آن روی اینترنت اعتراض خود را به رژیم آل سعود را اعلام کنند. تبلیغ وهابیت جز اولویت‌های اصلی خاندان آل سعود است و به همین خاطر اقلیت‌های مذهبی در این کشور به صورت کامل به حاشیه رانده می‌شوند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۲
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها