کد خبر: ۱۷۱۲۹۴
زمان انتشار: ۱۵:۳۸     ۱۳ مهر ۱۳۹۲
استفاده از گوگل به بخشی از زندگی روزمره بسیاری از مردم تبدیل شده است به طوری که برخی از کشورها از نام آن به عنوان فعل جستجو کردن استفاده می کنند، اما یک نقشه جدید نشان می دهد که چه کشورهایی از کدام سایتهای اینترنتی بیشتر استفاده می کنند.

به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری مهر، در نقشه ای که توسط محققان موسسه اینترنت آکسفورد تولید شده اطلاعات میلیونها نفر از کاربران اینترنت در سراسر دنیا نشان می دهد که گوگل در 62 کشور جهان پربازدیدترین سایت محسوب می شود.

فیس بوک در 50 کشور جهان پربازدید است اما سومین رده در این نقشه به بایدو موتور جستجوی چین اختصاص دارد که تنها در دو کشور محبوب است.

دکتر مارک گراهام و استفانو دی ساباتا از موسسه اینترنت آکسفورد برای رسیدن به تعداد بازدیدکنندگان تعداد بازدیدهای روزانه را به صورت میانگین محاسبه کرده و تعداد بازدید هر صفحه از یک سایت را در یک کشور خاص به مدت یک ماه در نظر گرفتند.

در این نقشه رنگ گوگل قرمز، رنگ فیس بوک آبی، رنگ یاهو بنفش و رنگ بایدو سبز انتخاب شده است

اطلاعات این نقشه دوره آگوست و ژوئیه سال جاری را دربرگرفته و از اطلاعات ارائه شده توسط وب سایت تحلیلی شرکت آلکسا استفاده کرده است.

در این نقشه هر رنگ نشان دهنده پربازدیدترین وب سایت در آن کشور و اندازه کشورها غیرواقعی است، چرا که نقشه کشورهایی که در استفاده از یک موتور جستجو انحصاری عمل می کنند را با اغراق در اندازه نمایش داده است.

موتور جستجوی چینی بایدو در کره نیز محبوبیت دارد و از Naver موتور جستجوی این کشور نیز پیشی گرفته است. موتورهای جستجو پربازدیدترین سایتها را درمیان کشورهای مختلف تشکیل داده اند اما درمیان این موتورهای جستجو ، شبکه اجتماعی فیس بوک به ویژه در غرب و برخی کشورها چون مغولستان و نپال از جمله سایتهای پربازدید به شمار می رود.

این نقشه توسط محققان موسسه اینترنت آکسفورد با استفاده از اطلاعات کاربران جهان به اینترنت تولید شده و نشان می دهد که گوگل در 62 کشور جهان پربازدیدترین سایت به شمار می رود

همچنین براساس این گزاش روزنامه الوطن پربازدیدترین سایت فلسطین، سایت خدمات نامه الکترونیک Mail.ru پربازدیدترین سایت در قزاقستان، شبکه اجتماعی VK پربازدیدترین در بلاروس و موتور جستجوی یاندکس پربازدیدترین سایت روسیه است.

سایت تحلیلی الکسا اطلاعات چندانی درباره کشورهای زیر صحرای آفریقا ارائه نکرده است. اگرچه اکثر کشورهایی که دارای جمعیت اینترنتی هستند پوشش داده شده است. برای مثال کنیا، ماداگاسکار، نیجریه و آفریقای جنوبی بیشتر از گوگل استفاده می کنند اما فیسبوک در غنا، سنگال و سودان محبوبیت بیشتری دارد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها